Hulk (©Reuters)
Hulk (©Reuters)

Hulkova rođendanska želja – povratak u Porto

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.20. | 12:39

Brazilac napušta Šangaj SIPG po isteku ugovora

Nakon što je najavio da neće da produži ugovor sa Šangaj SIPG-om – ističe u decembru ove godine – Hulk je očekivano na sebe privukao pažnju brojnih klubova širom sveta, što je Brazilac i sam istakao, a Zenit, Palmeiras i Galatasaraj samo su neki od njih. Međutim, snažni krilni fudbaler svoj rođendanski poklon – danas puni 34 – već je izabrao. Hulk bi da se vrati na mesto uspeha, u Porto. 

Na Dragau to već znaju, te takođe ne kriju interesovanje, a kako navodi portugalski portal zerozero - identične informacije iznosi i Record - novi šampion Primeire je kontakte sa Hulkovim predstavnicima uspostavio i pre nego što je Brazilac najavio odlazak iz Kine na kraju ove kalendarske godine.

Izabrane vesti

Međutim, iako je portugalski klub zainteresovan za povratak svog nekadašnjeg igrača, za upravu Porta dovođenje Hulka ne predstavlja prioritet iz prostog razloga jer u klubu ne žele da povećavaju svoj platni budžet kako bi zadovoljili zahteve 34-godišnjeg krila koji su prethodnih godina bili i te kako visoki.

Dakle, jasno je, ukoliko želi da se vrati u Porto, Hulk će morati da podnese određenu – verovatno veliku – finansijsku žrtvu. U međuvremenu, Zenit, u kome je krilni fudbaler nastupao od 2012. do 2016. godine, više je nego ozbiljan da Hulka vrati u Sankt Petersburg i sigurno da bi mnogo lakše mogao da isprati finansijske zahteve 34-godišnjaka.

Na kraju, Hulk ne isključuje ni povratak u domovinu u bliskoj budućnosti, tačnije u redove Palmeirasa prema kojem ima veliku naklonost.


tagovi

HulkZenitPorto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara