Humanitarni tiket Saše Ilića: Neka bude i 1:0

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 08:20

Promoter MOZZARTOVE akcije MILION RAZLOGA ZA GOL tipuje za udruženje NURDOR

Poslednja utakmica u grupi, nadamo se ne na Mundijalu. Jer ako Srbija pobedi Brazil upisaće se u istoriju. A da bi pobedila Brazil moraće da postigne gol. I tu dolazimo to MOZZART akcije MILION RAZLOGA ZA GOL čiji su promoteri proslavljeni srpski fudbaleri Dejan Stanković i Saša Ilić.

I koji su zbog toga zaslužili privilegiju da na dane kada Orlovi igraju na Mundijalu mogu da sastave “nabildovane“ humanitarne tikete, kao još jedan vid pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Izabrane vesti

Za razliku od uobičajenih dana, kada naši plemenite prognozeri raspolažu budžetom od 10.000 dinara, Stanković i Ilić gađaju sa čak 25.000. Donira kompaniaj MOZZART, a ta ista suma od 25.000 dinara je i zagarantovani dobitak. Dakle, ako tiket prođe ulog se množi s kvotom i ukupni dobitak se donira u humanitarne svrhe, a ako ne prođe, 25.000 dinara svakako ide u fond akcije MILION RAZLOGA ZA GOL, gde se svakim pogotkom Orlova “sliva“ milion dinara.

A šta može Srbija? Postoje li uopšte šanse da u meču SRBIJA - BRAZIL naš tim dođe do željenog rezultata. Saša Ilić veruje da može. Jer ko ne veruje ni ne može do uspeha.
Čitao sam minulih dana izjave Aleksandra Mitrovića i Vladimira Stojkovića, kao i ostalih naših reprezentativaca. Poznajem ih dobro i siguran sam da i sami veruju u ono što pričaju, da njihova nada ima pokriće. Zato biram pobedu našeg tima. A, ako ćemo da savladamo Brazilce, najslađe je sa 1:0. Ne bi ni valjalo da sa njima uđemo u neku trku i previše uzbudljiv meč. Neka to bude moj tip. Dvaput sam mašio dosad, valjda će treći put i Bog da pomogne“.

Kapiten Partizana odlučio je da dobitak s ovog tiketa, a podsećamo, 25.000 dinara je garantovano, kao i svoj „deo“ od svakog gola Orlova (Saša i Dejan za svaki pogodak Srbije dobijaju po 500.000 dinara koje oni opredeljuju) donira Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR.

Inače, kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ kompanija MOZZART dosad je donirala više od sedam miliona dinara.

Navijamo za Srbiju! Postoji i više od MILION RAZLOGA ZA GOL.

 


tagovi

Rusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara