Humanitarni tiket u podne: Alen Omić tipuje za lečenje Luke Kurjačkog

Vreme čitanja: 3min | pon. 27.12.21. | 12:11

Centar Cedevita Olimpije očekuje plemeniti dobitak od 260.900dinara

Gorostas i centar Cedevita Olimpije, sa 216 centimetara visine, rođen je u Tuzli. Karijeru je započeo u Laškom da bi potom igrao u velikom broju respektabilnih klubova poput Efesa, Malage, Milana, Budućnosti, Zvezde…

Na poslednjoj utakmici u ABA ligi, u pobedi svog tima, Alen Omić dao je 12 poena, uz devet skokova i tri asistencije. Cibona sutra, od 19.00 sati, dočekuje Cedevita Olimpiju koja ima učinak od sedam pobeda i pet poraza, a danas slovenački košarkaš sastavlja Mozzartov plemeniti tiket.

Izabrane vesti

Pre nego što krenemo sa dobrotvornim tipovanjem da istaknemo da je jučerašnji tiket (2025.) koji je sastavio reprezentativac Slobodan Boba Rajčević postao dobitan. Pogodio je dvojku na Seltik, kečeve na Rendžers i Siti, uhvatio je KMB1&2+ na utakmici FENERBAHČE – MALATIJA i na ČELSI DŠ X2, dok je utakmica FULAM – BIRMINGEM odložena. Srpski reprezentativac i igrač KMF FON potencijalni dobitak od 32.165 usmerio je za lečenje Nikole Surle. Sada ukupna donirana suma kompanije Mozzart, samo kroz plemeniti listić, iznosi 22.395.353 dinara!

Idemo sa tipovanjem prva stanica je u Turskoj, KONJASPOR – BEŠIKTAŠ. Domaćima izostaju trojica igrača, a gostima duplo više. Rivale deli osam poena, uz napomenu da su domaći u seriji od četiri pobede i remija. Bešiktaš ima pobedu, nerešen ishod pa ponovo trijumf. Početkom godine, u kupu, slavio je Bešiktaš, ali tek posle boljeg izvođenja penala.

KMB 1X&3+”.

Naredna utakmica dolazi iz Belgije, ŠARLROA – LUVEN. Domaći imaju devet poena više, pobedu, poraz i ponovo trijumf, 4:0. Gosti su dva puta poraženi od Briža sa 4:1. Poslednja dva međusobna okršaja okončana su sa po 1:1.

Tri plus”.

Ostajemo u Belgiji na utakmici BERŠOT – ANDERLEHT. Domaći imaju dve pobede, tri remija i devet poena što je dovoljno za poslednju poziciju. Međusobna statistika glasi 1:0:3, a gosti nisu izgubili poslednjih osam mečeva. Timovi oslabljeni ulaze u duel.

Iz dvojke, u dvojku”.

Turneju završavamo na Ostrvu, NJUKASL – MANČESTER JUNAJTED. Đavoli imaju 17 poena više, četiri pobede i dva remija u nizu. Svrake se nisu proslavile sa jednom pobedom i sedam nerešenih ishoda, a pri tome izgubili su od Sitija, Liverpula i Lestera. Četiri poslednja okršaja dobio je Mančester i to ubedljivo. Iz sastava, najverovatnije, izostaju po četvorica igrača.

Četiri plus”, završava plemenito tipovanje Omić koga podsećamo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.395.353 dinara, a da su poslednji dobitnici bili glumac Petar Mihailović, selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, 300. dobitnik pevač Bane Mojićević i Boba Rajčević.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Dobrotvorno humanitarno udruženje građana, Šamac. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com




















tagovi

humanitarni tiketAlen Omić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara