Humanitarni tiket u podne: Filip Malbašić tipuje za KBC “Bežanijska kosa”

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.07.20. | 11:56

Fudbaler koji je s Kadizom od Segunde stigao do Primere, veruje Gvardiolinim moćima

U januaru ga je Kadiz pozajmio iz stroja Tenerfa, pa je klub na kraju uspeo da se iz Segunde plasira u Primeru. I MOZZART na pozajmicu za 1.499 utakmicu “Humanitarnog tiketa u podne” uzima Filipa Malbašića, bivšeg igrača Rada, Vojvodine i Partizana koji ptencijalnim dobitkom želi da pomogne KBC “Bežanijska kosa”.

Pre nego što pređemo na analizu današnjih pet, Malbašićevom procenom tipovanih parova, red je da kažemo da ispod crte imamo podvučenu kvotu 6,81. Nadamo se dodatnom plusu na do sada ostvaren promet kroz kasu akcije koja je na brojne adrese prosledila tačno 15.711.389 dinara, ostvarenih na konto 209 prolaznih tiketa.

Izabrane vesti

Elem, Filip Malbašić koji će po svemu sudeći naredne sezone nastupati u Primeri, odlučio se da na prvom paro digra svoj tip na utakmicu VERONA – ATALANTA. Verona je u prošlom kolu izgubila od Rome sa 2:1 i posle četiri meča bez pobede nalazi se na devetom mestu tabele uz samo teorijske šanse da se dokopa Evrope. Atalanta je u svom stilu pregazila Brešu sa 6:2, što je donekle uteha za Gasperinijev tim nakon remija sa Juventusom. Od Stare dame je sada deli sedam bodova na trećem mestu i nema sumnje da će najefikasniji Evropski tim koji je na poslednjih 16 utakmica postigao 57 golova i iz ovog duela izaći kao pobednik. Činio je to i u prethodna tri odmeravanja sa ovim rivalom koga je tom prilikom dobio ukupnim rezultatom 11:2.

„Igram GG3+“, rekao nak je Filip Malbašić, koji je nakad pečalbario po nemačkim terenima, pa se vraćao na srpske terene.

Sledi utakmica NORIČ – BARNLI. Domaćin je već viđen za Čempionšip, što otvara vrata Barnliju. Činjenica da su gosti na sigurnom 10. Mestu, te da za svega pet bodova zaostaju za Vulverheptonom, potpuno jasno dokazuje ko šta ovde može. Inače, Barnli je neporažen na proteklih pet utakmica, dok Norič ima isto toliko poraza. Možda je ovo šansa Barnlija da osveti januarski poraz od Noriča koji je zabeležen rezultatom 1:2.

“Igram na mali broj golova, uz tip 0-2”, rekao je Malbašić, što je u trenutku njegovog tipovanja vredelo kvote 1,72.

Prelazimo na utakmicu ARSENAL – MANČESTER SITI. U trenutku kada očajnički pokušavaju da obezbede „kartu“ za Ligu Evrope Tobdžijama je FA kup verovatno poslednja stvar na pameti. Građani s druge strane nemaju sličnih problema, obezbedili su vicešampionsku poziciju i skinuta im je zabrana UEFE, pored toga u poslednje vreme igraju na očekivano visokom nivou. Arsenal su dobijali na sedam prethodnih odmeravanja, a ukupan rezultat sa ovih sedam utakmica glasi 20:2 u korist Sitija.

“Igram na pobedu Mančester Sitija”, poručio je naš današnji gost, fudbaler koji je karijeru počeo u beogradskom Radničkom, odakle 2010. godine prelazi u Rad, iz koga nakon dve sezone u prvom timu u julu 2012. sklapa četvorogodišnji ugovor sa nemačkim bundesligašem Hofenhajmom.

Filip Malbašić današnji “Humanitarni tiket u podne” zaključuje utakmicom MILAN – BOLONJA. Rosoneri trenutno drže sedmu poziciju na kojoj dele isti broj bodova sa Napolijem koji je šesti i koji sa tog mesta ide u kvalifikacije za Ligu Evrope. Ekipa Siniše Mihajlovića je tačno na sredini tabele i bez pobede je na osam od prethodnih deset utakmica, kao i bez sačuvane mreže na poslednjih 13 gostovanja. Za razliku od njih Milan je u seriji od osam mečeva bez poraza, a od Bolonje je poslednji put izgubio 2016. Decembarski okršaj dobio je rezultatom 3:2.

„Za kraj igram GG tip“, kratko će Malbašić, zatvarajući priču o analizi mečeva iz današnje MOZZART ponude sportskog klađenja.

Inače, o Malbašićevoj karijeri valja znati da je  u junu 2013. iz tabora Hofenhajma došao na jednogodišnju pozajmicu u Partizan. Nakon sezone u Partizanu, Filipa je Hofenhajm ponovo poslao na pozajmicu, ovoga puta u redove poljskog prvoligaša Lehiju. Nakon samo dve odigrane utakmice za Lehiju, Malbašić je doživeo povredu kolena zbog koje je propustio veći deo sezone. A onda renesansa... U januaru 2016. potpisuje ugovor sa Vojvodinom, gde u sezoni 2016/17. postiže 16 prvenstvenih golova za novosadski klub. U Voši je počeo i narednu sezonu, da bi krajem avgusta 2017. prešao u španskog drugoligaša Tenerife. Krajem januara 2020. odlazi na šestomesečnu pozajmicu u Kadiz, a sada je tu gde je, s klupskim rezultatom kojim zbilja može da se ponosi.

Zahvaljujemo se Filipu na iscrpnom razgovoru, a viđaćemo se sigurno još. Uz nadu u prolaznost današnjeg “Humanitarnog tiketa u podne”, na kraju, zamolili smo ga da odabere instituciju za koju će tipovati u Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Filip Malbašić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,81, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Filip Malbašićtiket u podnehumanitarni tiketbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara