undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Goran Obradović tipuje za Dečje selo “Dr Milorad Pavlović”

Vreme čitanja: 7min | ned. 27.08.23. | 12:00

Trener svetske rekorderke Ivane Vulete očekuje plemeniti dobitak od 119.200 dinara!

Želimo da vas podsetimo na neverovatne uspehe naše najbolje atletičarke Ivane Španović – Vulete i njenog trenera Gorana Obradovića. Nakon 15 impresivnih podviga Ivane, Goran je konačno dobio zasluženo priznanje – zlatnu medalju. Ovaj trenutak je dokaz koliko je uloga trenera važna u postizanju uspeha sportista. Goran Obradović je postao najuspešniji stručnjak u istoriji srpske atletike, zauvek upisan u anale naše nacionalne kraljice sportova.

Da li ste ikada pomislili da će Ivana osvojiti toliko medalja i da ćete zaplakati od sreće? Suze radosnice su same krenule. Ali zašto sada, pitate se? Razlog leži u Prvenstvu sveta u Londonu 2017. godine. Svi smo bili duboko potreseni time što je Ivana izgubila zlatnu medalju zbog nesrećne sitnice – otkinutog broja sa leđa koji je greškom ostao zaglavljen u pesku daleko iza njenog skoka. Ipak, bol je ostao prisutan ne samo tada, već i tokom narednih godina. Zbog toga Ivana kaže da mnogo više poštuje ovu medalju nego da se dogodila ranije. Šta nas očekuje od Ivane do kraja ove godine?

Izabrane vesti

“Sledeće je Dijamantska liga u kineskom Ksijamenu 2. septembra, a zatim finale Dijamantske lige u Judžinu, Oregon, 16. i 17. septembra”, priča za Žurnal Goran Obradović i dodaje: “Do sada je pet puta pobedila na finalima Dijamantske lige od ukupno sedam. Bila je treća 2013. godine i druga 2016. godine. Takođe je četiri puta trijumfovala u Cirihu i jednom u Briselu. Njen najdalji skok bio je 7,02 metra u Cirihu 2015. godine, dok je prošle godine pobedila sa 6,96 metara u Švajcarskoj. Glasgov će biti domaćin Svetskog prvenstva u dvorani. Ivana je već trijumfovala tamo na Prevenstvu Evrope u dvorani, pa zašto ne bi osvojila treći uzastopni naslov? Kada je reč o Olimpijskim igrama u Parizu, prethodno će se održati Evropsko prvenstvo u Rimu. Ona već ima normu za Olimpijske igre, pa će se takmičiti samo oni koji će se boriti za mesto u “Gradu svetlosti”. Letnju sezonu posvetićemo pripremama za osvajanje jedine zlatne medalje koja joj nedostaje – olimpijske”.

Ivana Španović – Vuleta je zvanično postala ikona srpskog sporta, a njen podvig biće zauvek upamćen. Naša podrška je neizostavna, jer zajedno možemo napraviti čuda. Trener Obradović startuje sa plemenitim tipovanjem:

Od 15.00 sati sastaju se ŠEFILD – MANČESTER SITI. Građani imaju dva trijumfa za razliku od domaćih koji imaju dva poraza. Čak pet pobeda ima gost nad domaćima koji nisu uspeli ni jedan gol da ubace u mrežu Sitija. Veliki problem za Šefil je podatak da su desetkovani.

 “KMB 2& 3+”.  

Dve utakmice startuju u 17.30 BAJERN – AUGSBURG odnosno VILJAREAL – BARSELONA. Bavarci imaju startnu pobedu od 4:0, gosti su ostvarili remi sa 4:4. Poslednja dva međusobna okšaja dobio je Bajern sa 5:3 i 5:2. Petorica igrača izostaje kod domaćih. U Španiji VILJAREAL dočekuje BARSELONU. Barsa ima bod više, poslednju pobedu od 2:0 i dva trijumfa nad Žutom podmornicom bez primljenog gola. Dva plus jedan igrač izostaju kod oba tima.

“U Nemačkoj KMB 1-1& 4+, a KI 2 na Barsu”.  

Završavamo dobrotvorno tipovanje na Apeninima, JUVENTUS – BOLONJA. Stara dama je startovala pobedom za razliku od Bolonje. Vlahović je dao drugi gol. Na poslednjem međusobnom okršaju nije bilo pobednika, 1:1, ukupno na poslednjih pet mečeva Juve je tri puta dobio, dva puta remizirao. 

“KMB 1&2+”, zaključuje plemenito tipovanje Goran Obradović koji potencijalni dobitak usmerava za Dečje selo “Dr Milorad Pavlović”.

Donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko 29 miliona, tačno 29.634.809 dinara.

Dakle, humanitarna akcija, Humanitarni tiket u podne, postigla je veliki uspeh. Zahvaljujući podršci mnogih poznatih ličnosti, kao što su Aleksandar Srećković Kubura, Damir Mikec, Miloš Teodosić, Marko Branković, Zoran Gajić, Nataša Miljković, Stefana Veljković, Milan Bigović i Rade Radivojević, uspeli smo da doniramo neverovatnu sumu od 29.634.809 dinara. Jednostavno rečeno, zajedno smo uspeli da napravimo pozitivnu promenu u svetu oko nas. Hvala svima koji su se pridružili ovoj akciji i dali svoj doprinos. Nastavite da pružate podršku i da širite pozitivnu energiju. Samo zajedno možemo da ostvarimo velike stvari.

Tu se priča ne završava. Uzbuđeni smo što vam možemo saopštiti da smo osnovali Mozzart Fondaciju, koja se bavi društveno odgovornim radom. Naša fondacija će omogućiti realizaciju širokog spektra humanitarnih akcija pod sloganom “Naš pogled srcem”. Jedna od tih akcija uključuje donaciju sportske opreme manjim klubovima i udruženjima. Takođe, naša fondacija je uključena u akciju “Sto terena za jednu igru”, koja ima za cilj obnovu sportskih terena širom Srbije. Do sada smo obnovili više od 90 košarkaških igrališta, a jedno od njih nosi ime legende Dušana Dude Ivkovića, dok je drugo dobilo ime po velikom Vasiliju Vasi Miciću. Sa ponosom možemo da kažemo da je otvoreno 97. obnovljeno košarkaško igralište u čast legendarnog Aleksandra Saše Đorđevića. Ali ova humanitarna akcija ne prestaje, nastavićemo otvaranje novih terena i igrališta širom zemlje. Takođe, nastavićemo da podržavamo lokalnu sportsku zajednicu i promovišemo zdrav način života, pružajući podršku poznatim sportskim junacima poput nekadašnjeg kapitena košarkaške reprezentacije Vladimira Lučića ili našim zlatnim 3x3 basketašima.

Na kraju, želimo da vam se zahvalimo što ste deo naše Mozzart porodice. Vaša podrška nam daje snagu i inspiraciju da nastavimo sa humanitarnim i sportskim aktivnostima. Među poznatim ličnostima koje se ističu svojim humanitarnim tiketima su Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Zoran Gajić, Faruk Hadžibegić, Nenad J. Popović, Petar Gajić, Lenče Kukić, Zorka Gojković, Milan Bigović, Rade Radivojević, Luka Cerovina, Aleksandar Ivković – Aco Šerif, Gagi Nikolić, Đuro Svilar i Nataša Miljković.

Ponosni smo što pored humanitarnog rada, Mozzart podržava i naš sport. Mozzart je naslovni sponzor mnogih sportskih klubova i organizacija, uključujući KK Partizan, KK Borac, FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FSS, KSS, OSS i FK OFK Beograd. Partnerstvom sa sportskim organizacijama, Mozzart pokazuje svoju predanost razvoju sporta u regionu i podršku mladim talentima.

Ivica Šurjak, proslavljeni eks – jugoslovenski i splitski fudbaler, čija renomirana karijera oduševljava ljubitelje fudbala, postao je 843. učesnik u Humanitarnom tiketu u podne koji organizuje MOZZART. U svojoj impresivnoj igri tokom sastavljanja tiketa, Šurjak je zapanjujuće uspeo da ostvari dobitak u iznosu od neverovatnih 823.600,00 dinara. Ono što čini ovu priču još značajnijom je činjenica da je ovaj dobijeni iznos Ivica odlučio da usmeri u pravcu Udruženja roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Ovo udruženje već ima jedan rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od čak 726.200,00 dinara.

Podrška koju pruža MOZZART humanitarnim organizacijama ne prestaje samo u Srbiji. Naime, svakog dana, kompanija MOZZART donira i uplatu od čak 100 konvertibilnih maraka kolegama u Bosni i Hercegovini kao deo njihove posvećenosti humanitarnim ciljevima. Takođe, bilo bi značajno da napomenemo da eventualni dobitak koji će se ostvariti na ovom tiketu, kolege iz BiH će imati priliku da doniraju za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju ili pojedinca po svom izboru. Na taj način, MOZZART nastavlja tradiciju podrške onima kojima je pomoć najneophodnija, sa kolegama koji se nalaze na terenu i najbolje razumeju potrebe zajednice u kojoj deluju.

Važno je napomenuti da su kvote koje su korišćene prilikom sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne bile aktuelne u tom trenutku. U slučaju eventualne promene termina odigravanja mečeva, postignuti rezultat će biti konačan ukoliko se utakmice odigraju u roku od 50 sati od vremena koje je navedeno u ponudi za klađenje. Ukoliko se sportsko takmičenje ne održi u tom roku, kvota 1 će se primeniti za odgovarajući događaj.

Ukoliko se tiket odigra i gost ostvari dobitak, njegova plemenita pobeda će služiti kao još jedan podsetnik na to koliko je solidarnost i zajedništvo važno u održavanju humanitarnog duha. Hvala svima na razumevanju!

Piše: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

tiket u podnehumanitarni tiketpredlozzi i tipovanjaGoran Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara