Humanitarni tiket u podne: Kristijan Vasić tipuje za lečenje devojčice Andrijane Miletić

Vreme čitanja: 3min | sub. 23.04.22. | 11:59

Pogledajte šta se dešava s listićem futsalera koji se latio GG3+ tipa u Minhenu i jedinice na Inter

Futsal je igra u kojoj Srbija odlično stoji. Govorimo o nacionalnom selecionom nivou, pa i o današnjem gostu, Kristijanu Vasiću koji je nameran da potencijalni dobitak u iznosu od 123.100 dinara prosledi za lečenje devojčice Andrijane Miletić kojoj je nakon svih komplikacija koje su joj se dogodile na rođenju, dijagnostikovan “prehus brahalis”.

Roditelji nisu odustajali od redovnih fizikalnih terapija koje su donele veliki boljitak u ramenom delu i laktu male heroine. Zahvaljujući dosadašnjim prikupljenim sredstvima, Andrijana je dosta napredovala u lečenju i brojnim uspešnim operacijama, ali i dalje su potrebna sredstva za dalji oporavak koji je dug i veoma spor.

Izabrane vesti

Naše malo Andrijani je sve! Budimo humani!

Pomozimo Andrijani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 141 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-442051-10

Futsaler koji se igrom na sredini terena u dresu kragujevačkog Ekonomca preporučio među najbolje, u staru je odigrao GG tip na meču ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED. Junajted je od derbija na Enfildu imao četiri dana odmora, a Arsenal samo tri od okršaja sa Čelsijem na Stamford Bridžu. Obe ekipe ove sazone nisu imale čime se pohvale kada su u pitanju rezultati i kvalitetne partije, ali još uvek imaju šansu da se domognu mesta koje vodi u Ligu šampiona, tako da nemaju ni vremena ni prostora za očajavanje. Odbrane su definitvno slabije strane dva tima, pa nam golovi sa obe strane (GG) deluje kao najrealniji tip za klađenje.

Kristijan Vasić se zatim opredelio za jedinicu na meču RB LAJPCIG – UNION BERLIN. Ko da stane na put RB Lajpcigu nakon pobede u polufinalnom susretu Kupa Nemačke, gde je upravo Union Berlin savladan sa 2:1. Ma koliko gostima značila pobeda u ovom meču zbog opstanka na šestom mestu, niko ovde neće moći da računa na bolećivost domaćina. Tako misli i naš današnji gost, odvajajući na stranu kvotu 1,50.

A, sada jedinica na meču INTER – ROMA. Inter je u poslednje vreme vrlo ubedljiv protiv Vučice. Prošle sezone je bilo 3:1 na Meaci, a ove sezone 0:3 na Olimpiku, uz golove Hakana Čalhanoglua, Edina Džeka i Denzela Damfrisa. Inter je bio siguran i u četvrtfinalu Kupa Italije protiv ovog protivnika (2:0). Roma je vrhunac samopouzdanja dostigla plasmanom u polufinale Lige konferencije, a upravo ovaj meč stiže kao uvertira okršaja sa Lesterom na King Pauver stadionu.

Dosta smo rekli, pa imamo pravo da prokomentarišemo i dvojku na meču BRENTFORD – TOTENHEM. Konkretno, Pevcima se ne menja meso s Tobdžijama, žulja ih propust iz prošlog kola kada su pali pred Brajtonom, pa bi Brentfordovo iznenađenje za njih bilo neprihvatljivo rešenje. Ipak, domaćin nije loš, što je demonstrirao pobedama nad Čelsijem, Vest Hemom i Votfordom, što znači da će ovo gostovanje za Totenhem biti stresno, uprkos istoriji koja ide njima u prilog.

Za kraj, Kristijan Vasić koji se najbolje snalazi s osmicom na dresu, očekuje GG3+ na susretu BAJERN – BOR. DORTMUND. Bavarci kod kuće ne znaju za poraz tri i po meseca. Borusija tek nešto manje nije izgubila na strani. Mada je u tom periodu retko postizala više od jednog gola. Ali ipak treba imati na umu da je Haland dugo bio povređen... Dortmund skoro pune četiri godine nije dobio ligašku utakmicu protiv najvećeg rivala. U pitanju je serija dovoljno duga da bismo mogli da razgovarano i o kompleksu, pogotovo ako znamo da je Bajern dobio osam bundesligaških mečeva u nizu.

I, to bi od nas bilo sve u ovom javljanju i bet analizi “Humanitarnog tiketa u podne”. Možete i sami da ga prepišete, budući da smo duboko uvereni u stručnost Kristijana Vasića, koji se na kraju, po MOZZART običaju okreće tipovanju za društvo preko Drine.

Kristijan Vasić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Omladinske organizacije “Bogdanović plac”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

*Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara