Humanitarni tiket u podne: Kvota kao grom, od Slaviše Čurovića za mališane iz Tiršove

Vreme čitanja: 4min | sre. 31.01.24. | 12:34

Glumac uz najskuplju dvojku na Partizan Mozzarz Bet dočekuje kvotu 3,50, a uz prelaz X-1, koga čeka sa Enfilda koeficijent 4,60

Ovakav tiket se ne viđa svaki dan! Eminentni dramski umetnik, Slaviša Čurović prehrabro je odreagovao na Mozzart izazov, pa je uz kompanijsku uplatu od 10.000 dinara vezao za svoje ime kvotu 42,48! Da li ste spremni da prepišete Slavišin tiket? Što se nas tiče, jasno je da ulazimo u jednu sasvim posebnu partiju, koja će ukoliko prođe doneti uzornu sumu u iznosu od 424.800 dinara mališanima iz Tiršove ulice.

Pa da krenemo, jer nema razloga za stajanje uz glumca koga smo zavoleli uz „Aleksandra od Jugoslavije“, „Drim tim“, „Kamiondžije d.o.o“...

Izabrane vesti

Ima vremena za biografiju, ali nema za zagrevanje uz 3+ tip s meča BARSELONA – OSASUNA. Posle šarenih partija u poslednje vreme, Barselona nema opcije, sem da igra na sigurnog keca. Tako bi se u kladilačkom žargonu nazvalo ono što čeka Osasunu na Olimpiku. Inače, tradicija je jasno kaže da je Barselona u seriji od pet pobeda na mečevima para i da ne želi to da menja.

Dvojka vredna kvote 3,50, stiže nam sa meča MONAKO – PARTIZAN MOZZART BET. U jednom od derbija 24. runde Evrolige Monako dočekuje Partizan Mozzart Bet. Kneževi se nisu dobro proveli u prvom delu sezone u sukobu sa crno-belima, kada su u Beogradu kapitulirali sa 89:85. Ovoga puta izabranici trenera Saše Obradovića su u odličnoj formi pred meč sa Srbima. Odlično su igrali prethodnih sedmica i nanizali pet pobeda u svim takmičenjima. Između ostalog, uspeli su da savladaju Real Madrid sa 98:74 i Anadolu Efes sa 80:78. Monako u Evroligi ima skor od 13 pobeda i 10 poraza i nalazi se na šestom mestu. S druge strane, poslednji meč je bio prilično uspešan za Partizan Mozzart Bet. Prošle nedelje puleni Željka Obradovića su na domaćem terenu preslišali Žalgiris sa 81:72. Ovaj uspeh omogućio je Beograđanima da zadrže poziciju u prvih 10 Evrolige. Partizan trenutno ima 12 pobeda i 11 poraza i nalazi se na 10. mestu.

Jedinicu imamo na utakmici TOTENHEM – BRENTFORD. Brentford je posle četiri uzastopna poraza savladao Forest sa 3:2. Čini se premalo je to da bi se osujetili pevci koji igraju vrlo lepo u poslednje vreme. I, nije sramota što je Totenhem u FA kupu poražen od Sitija, ali to definitivno okreće kormilo kluba ka Premijer ligi i meču s klubom s kojum su remizirani na poslednjem meču para, a poslednji put dobili još 2021. godine.

I za kraj, tu je prelaz X-1 na meču LIVERPUL – ČELSI. Pazite, Slaviša je od ovog tipa izvukao koeficijent 4,60. Liverpul ima stabilnu sezonu i do sada je uspevao da izbegne ozbiljne padove. Redsi su i dalje u situaciji da osvoje titule u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Najbliži su trofeju u Liga kupu, gde su već stigli do finala. U FA kupu ekipa je startovala sigurnom pobedom nad Arsenalom rezultatom 2:0, posle čega nije ostavila nikakve šanse Noriču porazivši ga sa 5:2. Jirgen Klop je najavio povlačenje po završetku sezone, a očigledno nemačkom stručnjaku i njegovim igračima to ne smeta da nastave trijumfalnim putem. U Premijer ligi, posle 21 kola, Liverpul vodi na tabeli sa 48 bodova. Crveni su sebi dozvolili samo jedan poraz, koji se dogodio još u septembru protiv Totenhema od 1:2. Na svom terenu, Liverpul ima impresivan niz bez poraza od 22 meča u prvenstvu. Redsi su u nizu od tri pobede u ligi. U prošlom kolu su u gostima savladali Bornmut, pobedivši sa 4:0. Čelsi je uspeo da stabilizuje igru i rezultate tokom sezone. Trenutno, Plavci su u nizu od tri pobede na svim turnirima. Uspeli su da savladaju Midlsbro kod kuće sa 6:1, što im je omogućilo da uđu u finale Liga kupa. Liverpul će biti rival za titulu. Londonski klub je pre pet dana igrao meč 4. runde FA kupa sa Aston Vilom, i predstoji mu repriza. U poslednjem kolu Premijer lige, izabranici Maurisija Poketina pobedili su Fulam sa 1:0 i nalaze se na desetom mestu.

I, šta reći sem uputiti dubok naklon glumcu koji je bogatu glumačku karijeru gradio u filmovima i serijama kao što su “Mali Budo”, “Dnevnik mašinovođe”, “Ubice mog oca”, “Psi laju vetar nosi”, “Južni vetar”, “Žigosani u reketu”, “Bela lađa”, “Moj rođak sa sela”, “Crveni mesec”, “Otac”, “Strahinja Banović”, “Preživeti Beograd”, “Igra sudbine”, “Mrak”… Naravno, ne smeju se zaboraviti ni mnogobrojne uloge u Crnogorskom narodnom pozorištu, ali da ne dužimo jer sigurno je da ćemo nešto propustiti.

Od najranijih dana zaljubljenik je u sport, košarku i boks koji godinama komentariše na televiziji Arena sport. Poznatom glumcu ljubav prema boksu usadio je otac koji ga je vodio na mečeve podgoričke Budućnosti. Zorom se budio da bi gledao mečeve Mate Parlova

Želimo da baš sa tipovanjem Slaviše Čurovića proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara