Humanitarni tiket u podne: Maja Odžaklijevska tipuje za mališane iz Tiršove

Vreme čitanja: 3min | ned. 04.02.24. | 11:31

Muzička umetnica raskošnog glasa, očekuje GG tip sa El Madrilenja

Čast nam je što vas danas pozdravljamo uz Maju Odžaklijevsku, kultnu pevačicu pop, rok i džez muzike. Na sceni je prisutna već decenijama, a najpoznatije pesme su joj “Budi dobar”, “Daljine”, “Sve ti opraštam” i “Srećo reci”.

Uostalom, znate vi dovoljno o kome je reč, pa je red da se zahvalimo Maji na učešću u akciji plemenitosti i započnemo tipovanje za Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova.

Izabrane vesti

Krećemo od GG igre s meča MAN. JUN. – VEST HEM. Čekićari su vezali tri remija, a Mančester junajted koji šara u poslednje vreme ima samo bod manje od njih. Biće voljni domaći da ostave sebi sva tri boda, i revanširaju se Vest Hemu za dva uzastopna poraza na mečevima para.

Tip 1&2+ imamo na meču NAPOLI – VERONA. Pose poraza od Intera i remija sa Laciom, krajnje je vreme da Napoli dođe do lakpih bodova. Deluje da je to izvesno, kao i u oktobru kada je slavio sa 1:3 na poslednjem meču para.

Naša gošća zatim bira Mozzart šansu kiXvppX na meču INTER – JUVENTUS. Zanimljivo, Inter kao domaćin u Seriji A u međusobnim okršajima nije slavio od januara 2021. godine, tako da je teško predvideti favorita ovog meča. Obe ekipe u ovoj sezoni imaju po jedan poraz, a i jedne i druge je savladao Sasuolo. Nerazure na Meaci (2:1), dok je Juventus pao u Ređo Emilji (2:4). Verujemo u tvrdu utakmicu i mali broj golova (0-2), a kada je u pitanju konačan ishod, ne bismo isključivali podelu plena.

Prelazimo na GG tip s meča LION – MARSELJ. Gostujući Marselj je u svakako boljoj formi, ali nas u ovom slučaju zanimaju golovi oba tima. Osvrnemo li se na prošlu kalendarsku godinu, na jednom od ukupno dva odigrana meča ovih rivala dolazila je upravo pomenuta igra.

Istu igru imamo i na susretu REAL MADRID – ATL. MADRID. Odmah ističemo jedan zanimljiv podatak za kladioničare. Real je ove sezone ubedljivo najčvršća odbrana La Lige, ali na njihova dva nedavna okršaja – prštalo je. U Superkupu u Rijadu bilo je 3:3, pa je u produžecima Real dao još dva gola. U Kupu kralja na Vanda Metropolitano stadionu bilo je 2:2, pa je Atletiko u produžecima dao još dva komada. U stvari, na poslednjih šest njihovih susreta videli smo barem po gol na obe strane.

I, to bi bilo sve što se tiče tipovanja vokalne umetnice raskošnog glasa, čije pesme su čini se već postale bezvremene. Želimo joj svu sreću u životu, ali i uspeh uz odabrane tipove. Nadamo se, fudbal će danas biti na njenoj strani.

Želimo da baš sa tipovanjem Maje Odžaklijevske  proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara