Tiket Marka Simonovića
Tiket Marka Simonovića

Humanitarni tiket u podne: Marko Simonović tipuje za Udruženje Sunce

Vreme čitanja: 3min | sre. 18.10.23. | 11:36

Košarkaš Zvezde nada se plemenitom dobitku od 90.400 dinara

Rođen je u Kolašinu, u Crnoj Gori. Visok je 213 centimetara, igra na poziciji centra i bivši je košarkaš Čikaga. Sada je Marko Simonović pod dvogodišnjim ugovorom sa Crvenom zvezdom u kojoj nosi dres sa brojem 11 koji je svojevremno nosila legenda kluba Ljubodrag Duci Simonović.

Poštovaoci Crvene zvezde sve ovo dobro znaju, kao i da su košarkaši iz Beograda proteklog vikenda bili na visini zadatka i savladali odlični Borac Mozzart. Danas, i u petak, Zvezda ima veliku odgovornost, dva meča su ispred crveno-belih. Prvi duel Zvezda igra protiv ekipe Monaka, dok u petak putuje u Bolonju.

Izabrane vesti

Simonović je ipak pronašao vreme da pomogne Mozzartovu dobrotvornu akciju Humanitarni tiket u podne. Za početak humanitarnog klađenja, odlučio se za utakmicu SMEDEREVO – TSC. Logično, favorit je viceprvak Srbije.

KI 2, 1,40”.

Naredni par dobrotvornog tiketa takođe je meč Kupa Srbije, TRAJAL – CRVENA ZVEZDA. I ovde je reč o šesnaestini finala Kupa Srbije. Kruševljani dočekuju aktuelnog šampiona u dobrom raspoloženju. Lideri su Srpske lige Istok u kojoj imaju perfektan učinak i niz od deset trijumfa, uz gol razliku 24:3. Ali ipak, ovo je Crvena zvezda...

1ug 2+, za kvotu 1,90”.

 Prelazimo na južnoamerički kontinent, tačnije, u Paragvaj.Tamo nas čeka okršaj NASIONAL ASUNSION – GVARANI. Ekipa Nasionala trenutno se kotira kao peti tim šampionata, dok je gostujući sastav dva stepenika iznad.

Neka to bude na broj datih golova, UG 3+, kvota 2,00”.

Plemenito klađenje finiširamo u Brazilu, odabir je pao na duel GREMIO – PARANENSE. Sastav iz Porto Alegrea dočekuje Paranense nakon neuspeha u minulom kolu u kojem su poraženi od Internasionala rezultatom 3:2. Sa druge strane, Paranense je u kolu koje je za nama remizirao sa Bragantinom. Ako se osvrnemo na gol razliku današnjih protivnika, nešto uspešniji je Paranense (+8), dok veći broj golova u sezoni postiže Gremio (42).

KMB 1X&2+, 1,68”.

Kompanija Mozzart je donirala tačno 29.868.409 dinara samo kroz našu akciju Humanitarni tiket u podne. Današnji plemeniti kladilac pokušaće da uveća naznačenu sumu, a eventualni dobitak usmeriće Udruženju za dečiju i cerebralnu paralizu južno-bačkog okruga Sunce, iz Novog Sada.

Tu se priča ne završava. Uzbuđeni smo što možemo da vam saopštimp da smo osnovali Mozzart Fondaciju, koja se bavi društveno odgovornim radom. Naša fondacija će omogućiti realizaciju širokog spektra humanitarnih akcija pod sloganom “Naš pogled srcem”. Jedna od tih akcija uključuje donaciju sportske opreme manjim klubovima i udruženjima. Takođe, naša fondacija je uključena u akciju “Sto terena za jednu igru”, koja ima za cilj obnovu sportskih terena širom Srbije. Sa ponosom možemo da kažemo da je otvoreno 97. obnovljeno košarkaško igralište u čast legendarnog Aleksandra Saše Đorđevića. I nastavićemo otvaranje novih terena i igrališta širom zemlje.

Ponosni smo što pored humanitarnog rada, Mozzart podržava i naš sport. Mozzart je naslovni sponzor mnogih sportskih klubova i organizacija, uključujući FK Crvena zvezda, KK Partizan Mozzart Bet, KK Borac Mozzart, FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FSS, KSS, OSS i FK OFK Beograd. Partnerstvom sa sportskim organizacijama, Mozzart pokazuje svoju predanost razvoju sporta u regionu i podršku mladim talentima.

Podrška koju pruža MOZZART humanitarnim organizacijama ne prestaje samo u Srbiji. Naime, svakog dana, kompanija MOZZART donira i uplatu od čak 100 konvertibilnih maraka kolegama u Bosni i Hercegovini kao deo njihove posvećenosti humanitarnim ciljevima. Takođe, bilo bi značajno da napomenemo da eventualni dobitak koji će se ostvariti na ovom tiketu, kolege iz BiH će imati priliku da doniraju za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju ili pojedinca po svom izboru. Na taj način, MOZZART nastavlja tradiciju podrške onima kojima je pomoć najneophodnija, sa kolegama koji se nalaze na terenu i najbolje razumeju potrebe zajednice u kojoj deluju.

Važno je napomenuti da su kvote koje su korišćene prilikom sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne bile aktuelne u tom trenutku. U slučaju eventualne promene termina odigravanja mečeva, postignuti rezultat će biti konačan ukoliko se utakmice odigraju u roku od 50 sati od vremena koje je navedeno u ponudi za klađenje. Ukoliko se sportsko takmičenje ne održi u tom roku, kvota 1 će se primeniti za odgovarajući događaj.

Piše: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podneMarko Simonović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara