Humanitarni tiket u podne: Marta Mikić tipuje za lečenje devojčice Nađe Đerović iz Čačka

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.03.21. | 12:00

Talentovana glumica veruje u pobede Norvežana i Belgijanaca

Držali smo i držimo da je humanost nešto što se bez obzira na okolnosti ne suspenduje. Zato i trajemo neprekodno skoro već pet godina, bez dana predaha, bez praznika, nedelje ili neke objektivne prepreke zbog koje bi “Humanitarni tiket u podne” zakasnio. S čačankom, Martom Mikić (24), mladom glumicom, odlučni smo da uspemo pobedu i u 1.752. izdanju rubrike. Naša današnja gošća naredna četiri para namenjuje lečenju devojčice Nađe Đerović (4) iz Čačka koja je nakon preranog rođenja obolela od dečje paralize.

Krećemo od Engleske 3, direktno sa meča HAL SITI – DŽILINGAM. Ne kudimo osmoplasirani Džilingam, ali prosto moramo da konstatujemo da je Hal lider Engleske 3, ted a ovaj klub nakon remija sa Šruzberijem u proteklom kolu ima snažnu potrebu da zaigra na pobedu kako bi obezbedio vlastiti položaj. Zbog toga gostima neće biti lako, a mučiće ih i sećanje na septembarski susret s Halom koji ih je dobio sa 0:2.

Izabrane vesti

“Biram jedinicu”, reče devojka koja je diplomirala na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti u klasi Ljiljane Blagojević.

Sledi meč PITERBRO – AKRINGTON. Domaći Piterbro rezultatima poslednjih pet utakmica, u značajnoj meri kompromituje svoje pređašnje rezultate. Nastavi li s lošim partijama, dovešće u pitanje drugo mesto na tabeli, što bi Akrington da ima malo stabilnije igre mogao da pokuša da iskoristi. Ovako, nada za domaćina postoji, budući da su gosti izgubili tri od poslednjih pet utakmica. Valja znati da su oni dobili poslednji meč para sa 2:0.

“U ovom slučaju, odlučujem se za 3+ tip”, rekla je glumica u nadi da će upravo njena igra upisati dodatni plus u anale akcije roz koju je do sada na brojne adrese prosleđeno tačno 19.081.537 dinara.

Prelazimo na kvalifikacije za Mundijal u Kataru. Prvi na meniju nalazi se meč NORVEŠKA – TURSKA. Norvežani su u prvom kolu Grupe G sa 3:0 tukli nejaki Gibraltar, dok su Turci priredili prvorazredno iznenađenje. Naime Memfis Depaj, uspeo je čak da promaši penal u sudijskoj nadoknadi vremena, što je dalo posebnu notu porazu Holandije u Istanbulu. To svakako daje krila Turcima koji posle četiri gola postignuta protiv Lala nemaju čega da se plaše u Malagi, gde će ih Norvežani dočekati.

“Jedinica na Norvežane”, poručuje glumica, nadajući se da će joj ovaj tip doneti prolaz kvote 2,00.

Marta Mikić se na kraju latila para ČEŠKA – BELGIJA. Na meču prvog kola, Česi su dobili Estonce sa 2:6, a mi kažemo priredili su pravu reviju golova, koja je uz 4+ tip bila prisutna i kada je reč o pobedi Belgije nad Velsom. Dakle, bilo je unosno tipovati na golove u kvalifikacionoj Grupi E, a sada je red da vidimo šta će se desiti u Pragu, uz opasku das u Begijanci svakako kvalitetniji tim. Računa se da će Lukaku, De Brujne, Eden Azar i Mertens biti kreativni na gostujućoj travi.

“Biram dvojku na Belgijance”, rekla nam je Marta, čiju odluku da tipuje za Nađu Đerović, pozdravljamo stiskanjem palčeva i kompanijskom uplatom od 10.000 dinara potencijalni prolazak tiketa čiji prolazak bi svima nama značio puno.

Ali, da li smo nešto ipak izostavili? Svakako, jer red je da Marta Mikić koja je maestralno izvela diplomsku monodramu “Moj život”, po motivima autobiografskih beležaka Mage Magazinović, umetnice, socijalistkinje, feministkinje, intelektualke, a iznad svega humaniste obraduje i MOZZART družinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marta Mikić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,29, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tikettiket u podneMarta Mikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara