Humanitarni tiket u podne: Nebojša Jovanović tipuje za lečenje Konstantina Jankovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 16.06.22. | 11:33

Dopisnik TV Nove S, odvaja H2 (-3.5) tip, prateći finale NBA plej-ofa

Ovog četvrtka, uz dopisnika TV Nova S, na meti nam je 11,68. Nije malo, a Nebojša Jovanović se od sveg srca potrudio ne bi li iz ponude dana izvukao maksimum, nadajući se sa će na taj način uz MOZZART kladionicu doći do dobitka koji je namenjen lečenju Konstantina Jankovića (2008), koji boluje od cerebrаlne pаrаlize, zbog koje kasni u psihomotornom razvoju...

Ali, da ne pričamo dalje o bolesti, već da požurimo u igru uz čoveka koji je karijeru započeo u srednjoškolskom listu u Valjevu. U međuvremenu, radio je u studentskom listu u Čačku, bio dopisnik Blica. Tekstove s njegovim potpisom objavljivale su Čačanske novine, Ozon Press, a radio je i na Ozon radiju kao voditelj, saradnik u ANEM-u, te bio dopisnik časopisa Toplane, voditelj na TV Telemark, TV Lav +...

Izabrane vesti

Nebojša Jovanović u startu se opredelio za tip 1UG 2+ na utakmici KEFLAVIK-STJARNAN. Srajnan je drugi na tabeli, a Keflavik sedmi, sa sve boljim igrama u poslednje vreme. Igraće oba tima na sva tri boda, tako da tvrd meč može da bude na programu. Keflavik je prošče godine savladao večerašnjeg rivala sa 2:3, a 3+ tip na mečevima ovog tima dolazio je na tri od poslednjih pet međusobnih susreta.

Ostajemo uz Islanđane, čekajući 3+ tip na utakmici HABNARFJERDUR-LEIKNIR. Leiknir je poslednji na tabeli, do devetog kola nema pobedu, tako da domaćin očekuje nešto popusta iako ni sam nije baš silan. Naime, Habnarfjerdur je deveti na tabeli, nanizao je dva uzastopna poraza, tako da ostaje da vidimo može li do čista tri boda protiv fenjeraša, kao pre nešto manje od godinu dana, kada je slavio sa 5:0.

A sada u Brazil, na meč s koga novinar očekuje prelaz 1-1. Reč je o utakmici PALMEIRAS-ATLETIKO GO. Tip je potpuno opravdan, jer lider tabele dočekuje tim koji je 15. u Seriji A. Uz to, Palermias je poslednji put u novembru prošle godine tukao rivala sa 4:0. Jasno je zato zbog čega se naš Nebojša Jovanović u ovom slučaju opredelio baš za ovu igru.

Za za kraj čeka nas NBA poslastica, odnosno finale najljuće košarkaške lige uz igru H2 (-3.5) na meču BOSTON – GOLDEN STEJT.     Naime, u petom meču okršaja sa Bostonom, Voriorsi su slavili 104:94 i poveli 3:2. Prvi put imaju prednost u ovogodišnjem velikom finalu, ali trenutno deluju mnogo spremnije od Seltiksa i čini se da bi u u Bostonu mogli da reše pitanje šampiona. Nema sumnje da nas i u narednom duelu očekuje žestoka borba. Iako su veći deo meča delovali (pre)umorno, sigurno je da se Seltiksi neće tek tako odreći prilike da pred svojim navijačima izbore sedmi susret i ostanu u igri za prvim peharom još od 2008, a ukupno 18. u klupskoj franšizi.


I, to bi bilo to od našeg Nebojše Jovanovića, koga smo naravno pozvali da se pridruži tipovanjima i za MOZZART držinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nebojša Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja prevremeno rođene dece, “Mrvice”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara