Humanitarni tiket u podne: Nemanja Milošević tipuje za Crveni krst u Raškoj

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.02.24. | 12:00

Fudbaleru Metalca odgovara kec Milana na meču sa Napolijem

Naš današnji gost je Nemanja Milošević, fudbaler Metalca iz Gornjeg Milanovca koji je do pune fudbalske afirmacije stigao kao kapiten čačanskog Borca 1926. Sem pomenutih timova, nosio dres Trepče, Jošanice i Baneta iz Raške.

U osnovnoj formaciji vezista tima iz Gornjeg Milanovca, odlučio je da potencijalni dobitak nameni Crvenom krstu u Raškoj, odnosno u njegovom rodnom gradu.

Izabrane vesti

Pa da krenemo hrabre dvojke s meča SEVILJA – ATL. MADRID. Gostujući Atletiko je četvrti na tabeli, a iz prošlog kola izvukao je sasvim zadovoljavajućih 1:1 sa Real Madridom. Sevilja je imala problema u poslednje vreme, ali je ipak malo oživela nakon remija sa Osasunom i pobede nad Rajo Valjekanom.

Fudbaler zatim kombinuje 1&3+ na meču FAJENORD – SPARTA. Ovde je timu iz Roterdama skoro pa unapred presuđeno. Fajenord je prosto toliko kvalitetan da bi veliko iznenađenje bilo sve sem njegove ubedljive pobede na ovom susretu. Mogla bi to da bude i osveta za remi na poslednjem meču para, kada se u avgustu prošle godine sve okončalo sa 2:2.

Sledi jedinica sa meča MILAN – NAPOLI. Gostujući Napoli je imao problema u poslednje vremem pa je definitivno u poziciji da juri Bolonju koja je šesta i Romu pozicioniranu za mesto više. Milan igra stabilno, a iz poslednjih pet kola, mimo maksimalnog učinka ima samo remi sa Bolonjom. Na poslednja dva meča para dolazio je X.

Za kraj, tu je 1&3+ sa meča BARSELONA – GRANADA. Pred fenjeraški nastrojenom Granadom, Barselona može da se šepuri. Ne ide joj na ruku jedino tradicija, odnosno talija koja kaže da Granadu nije dobila na poslednjih pet mečeva para, a da je u četiri navrata dolazio X. To je prosto neverovatno, ali istinito.

To je sve, a mi uz Nemanju Miloševića želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA


koliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.


* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


PIŠE: Miloš MILIĆ


 



tagovi

Nemanja Miloševićhumanitarni tikettiket u podnesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara