Humanitarni tiket u podne: Nevena Jovanović potencijalni dobitak namenjuje za devojčicu Vanju Milović

Vreme čitanja: 5min | pon. 16.08.21. | 11:47

Srpska reprezentativka odigrala dvojke na AIK i Galatasaraj

Naša današnja gošća u plemenitom tiketu oprobala se u atletici, rukometu, odbojci, a potom je, najviše zbog društva iz škole, počela da trenira košarku. Priznaje da je uzore imala u zlatnim košarkašima poput Aleksandra Đorđevića. Igrala je i za Partizan za koji navija, ali svim srcem je uz srpske reprezentacije. Draga joj je svaka osvojena medalja, ali izdvaja utakmicu sa poslednjeg EP protiv Španije u Valensiji. Pobedom nad Španjolkama, u produžetku meča, uz trojku Nevene Jovanović, Srpkinje su trasirale put do zlatne medalje.

“Mada smo prvakinje Evrope ostaje žal što u Tokiju nismo uzele medalju. Bile smo tako blizu olimpijskog odličja, ali nismo imale dovoljno snage. Biće još prilika”, smatra Nevena Jovanović i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Izabrane vesti

Kup Italije u okviru koga BOLONJA dočekuje TERNANU. Domaći imaju tri pobede i isto toliko poraza tokom pripremne faze. Liverpul i Borusija su slavili nad Bolonjom. Pobednik ide na boljeg iz meča Venecija – Frozinone. Međusobni skor glasi, 2:2:2, a najviše je bilo sedam golova na duelima dva tima.

“Jedinica uz dva plus”.

Sat kasnije SIRIUS igra sa AIK – om. Rivale deli 11 bodova. Domaći su svoju poslednju utakmicu odigrali bez golova, dok je klub iz Stokholma bio siguran, pobeda od 4:1. Statistički gledano AIK je u prednosti 9:2:0, ali nastupa bez dvojice igrača. Na poslednja dva meča timovi su podelili bodove jer su utakmice okončane rezultatima 0:0 odnosno 3:3.

“Igram dvojku na AIK”.

Treća Nevenina stanica je u Turskoj, GIRESUNSPOR – GALATASARAJ. Galata ima dva trijumfa tokom faze priprema, pa dva poraza od PSV – a da bi dva puta pobedio u Ligi Evrope. Rendžers je naredni rival turskom klubu. Pre 15 godina bilo je 5:0 za poznati turski klub i to je jedini duel dva sastava.

“Čista dvojka”.

Poslednja stanica je u Španiji gde ELČE igra sa ATLETIKOM. Bilbao igra bez sedmorice igrača, dok domaćima izostaju dvojica fudbalera. Elče ima skor 2:2:2 tokom priprema, a Atletik 3:1:2. Nešto bolju statistiku, 2:2:3, imaju gosti. Negde oko ponoći znaćemo ko je bio uspešniji, a naša reprezentativka kaže: “Pokušaću sa kombinacijom, iks, dva sa dva i više golova”, zaključuje tipovanje, za Vanju Milović, naša gošća.

Nekoliko rečenica o kompanijskim filantropskim aktivnostima.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 20.919.557 dinara. Prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”.

Kompanija je pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život su se borili građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.010 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac je bila naša kompanija. Naravno, novac je otišao za Gavrilovo lečenje.

 MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 88. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 6.500 sportista iz više od 160 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović,  Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Damir Mikec i 282. dobitnica Nina Radovanović.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu organizaciju POENTA, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNevena Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara