Humanitarni tiket u podne: Đorđe Jakovljević tipuje za Crveni krst iz Priboja

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.09.23. | 12:04

Mančester Siti fascinira, pa mu fudbaler FAP-a poklanja poverenje

U Srpskoj ligi “Zapad” su Borac iz Čačka i FAP konkurentniji u borbi za plasman u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Zato je zanimljivo što igrač ekipe iz Priboja, Đorđe Jakoveljević, u rubrici Humanitarni tiket u podne tipuje kako bi eventualni dobitak usmerio Crvenom krstu u gradu na Limu.

Krećemo od kombinacije 1&2+ na meču MILAN – VERONA. Milan je u Ligi šampiona remizirao s Njukaslom, ali ono što je ključno, pre toga je u Seriji A dozvolio je Interu da ga demolira 1:5. To je ozbiljan udarac koji zahteva kontru, a ona bi mogla da znači da će se sve slomiti na Veroni. Gosti su trenutno deveti na tabeli, a Milan ih tradicionalno pobeđuje. Poslednji put u junu bilo je 3:1.

Izabrane vesti

Idemo na GG3+ sa meča MENHANGLADBAH – LAJPCIG. Borusija iz prva četiri kola nije izvukla pobedu. Nezgodno je to za domaćina koji dočekije RB Lajpcig koji je na bod zaostatka za Leverkuzenom i Bajernom. Uz to, Lajpcig je u Zvezdinoj grupi savladao Jang Bojse, pa je maksimalno naoštren da nastavi jako i u Bundesligi.

Zatim se latio 1-1&3+ tipa na meču MAN. SITI – NOT. FOREST. Šta reći posle Sitijevog nasrtaja na Crvenu zvezdu (3:1). Gvardiolin tim je favorit ma s kim igra, pa je tako i protiv Šumara koji su ih u februaru navukli na remi. Uz to, Forest u ovom trenutku ima po dve pobede i dva poraza, plus remi sa Barnlijem. To ne znači da sme da preti Sitiju.

Za kraj, tu je 1&3+ na meču BARSELONA – SELTA. Barsa juri Real, pa nema nameru bilo šta da prepušta slučaju, naročito ne Selti koja za sada ima tri poraza, pobedu nad Almerijom i remi sa Sosijedadom. Barselona je u Ligi šampiona pred ovaj meč samlela Antverpen sa 5:0 i motivisana je da nastavi misiju u Primeri.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN



tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara