Humanitarni tiket u podne: Tanja Veselinović tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 5min | ned. 26.02.23. | 10:31

Sjajna televizijska voditeljka očekuje plemeniti dobitak od 95.300 dinara

Novinarstvo i televizija postali su neizostavni deo njenog života. U redakcijama Studija B i BK TV bavila se spoljnom politikom i dnevno informativnim programom, a sedam godina provela je na TV B92. Praktično nema posla koji u televizijskom novinarstvu nije radila – izveštavala uživo za vesti, napisala brojne priče o najrazličitijim temama, bila prezenter vesti, urednik i voditelj emisija iz oblasti spoljne politike. Prva novinarska ljubav – događaji u svetu, njihov uticaj na nas. A potom se slučajni novinarski izlet u ekonomiju pretvorio u novu oblast istraživanja, tako da je sada i u ulozi novinara koji javnosti saopštava novosti iz oblasti biznisa i ekonomije.

Naravno, u mladalačkim danima imala je i sportske aktivnosti jer je trenirala košarku. I danas gleda bitne košarkaške utakmice. Kao jednog od dragih sportista apostrofira Vladu Divca, a navija za sve naše reprezentativne selekcije. Za životni kredo voditeljka sa N1 Tanja Veselinović kaže:

Izabrane vesti

“Nema odustajanja, baš ni u jednoj situaciji, bez obzira koliko delovala teško”.

U skladu sa tim danas se bori sa četiri fudbalska meča koja se nalaze na humanitarnom listiću. Inače, potencijalni dobitak od 95.300, 00 dinara, sjajna televizijska voditeljka usmerava za NURDOR.

Krećemo od Čizme jer već u 12.30 Bolonja dočekuje Inter. Gosti imaju 47 poena, 15 više od domaćih. Nerazuri su u seriji od pet pobeda i remija i na svim tim mečevima primili su dva gola. Sa 6:1 dobili su Bolonju u poslednjem okršaju. Bolonja je, pre sedam dana, bila uspešnija od Sampdorije. Timovi nisu kompletni.

“KI 2”.  

Dalje, sa poluostrva prelazimo na Ostrvo. U14.30 igraju Totenhem – Čelsi. Pevci imaju suficit od 11 bodova u odnosu na Plavce. Dobili su Čekićare sa 2:0, u poslednjem međusobnom duelu nije bilo pobednika, 2:2. Nakon tri remija Čelsi je doživeo dva poraza. Baš oslabljeni ribali izlaze na megdan.

“TGG GG”. 

Opet smo u Seriji “A”, Milan – Atalanta. Rivale dele tri poena, Rosoneri imaju poslednje tri pobede sa po 1:0. Leće je dobilo Atalantu sa 2:1, a poslednji međusobni meč okončan je sa 1:1. Četvorica igrača iz Bergama izostaju, a ima nekolicina pod znakom pitanja kod oba sastava.

“TGG GG”.

Tanjina poslednja stanica na ovom dobrotvornom putovanju je Francuska, Marselj – PSŽ. Derbi kola jer igraju dve vodeće ekipe. Olimpik je dobio poslednje tri utakmice na jednoj od njih današnjeg rivala. Parižani su savladali Lil, ali su pre toga tri puta poraženi. U većim kadrovskim problemima du domaći.

“TGG GG3+”, zaključuje tipovanje novinarka Tanja Veselinović za potencijalni dobitak od 95.300, 00. Sjajna televizijska voditeljka tipuje za NURDOR.

Nakon što su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići glumca Marka Gvera, strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković,odbojkašice Ane Brđović, glumca Nenada J. Popovića i Petar Gajić je postao pobednik. U Mozzartovoj plemenitoj akciji, za sada, 377. u nizu. Poželimo istu sreću današnjoj gošći.

Kompanija Mozzart je, samo kroz humanitarni tiket, donirala tačno 27.883.258 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije… U međuvremenu, Mozzart je osnovao fondaciju kao krunu društveno odgovornog rada svake kompanije. Fondacija će omogućiti još širi spektar društveno odgovornih akcija pod sloganom „Naš pogled srcem“.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vladan Zec, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Nenad J. Popović, Nataša Miljković, Petar Gajić i Zoran Gajić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece S.4+ Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne! U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1. 


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara