Humanitarni tiket u podne: Uroš Kojadinović tipuje za lečenje mališana Đorđa Bukvića

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.12.23. | 11:28

Reprezentativni rukometaš veruje u prolazak najvećih kvota na svetu koje nudi samo Mozzart kladionica

Pre samo par dana, proslavljeni rukomentni as, Uroš Kojadinović dao je veliki intervju za Mozzart Sport. Danas će pak zaigrati na plemenitom terenu, za pomoć pri lečenju mališana Đorđa Bukvića, koji je uključen je u intenzivni defektološko-logopedski tretman. Od 2021. godine leči se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde su mu ustanovljene dijagnoze: dečji autizam, prožimajući poremećaji razvoja i epilepsija. Sredstva su potrebna za tretmane matičnim ćelijama, laboratorijske analize, suplemente, logopedsko-defektološke tretmane, kao i za hiperbaričnu komoru, za šta je otvoren račun preko Fondacije “Budi human”..

Inače, naš današnji gost, Uroš Kojadinović, pre dve i po godine stigao je iz Subotice u Humsku tiho kao desno krilo, a u junu će da ode iz Partizana kao reprezentativni bek, najbolji igrač Superlige. Lovorike za 2023. godine pripadaju rukometašima Vojvodine, ali pojedinačno u prvi plan iskočio je Uroš Kojadinović. Levoruki bombarder Partizana prošle sezone je bio najbolji strelac Super lige Srbije, a i ovu polusezonu je završio na čelu sa 106 pogodaka (u proseku sedam i po po meču).

Izabrane vesti

Idemo na tipovanje uz najveće kvote na svetu koje nudi samo kladionica MOZZART. Na početku tu je jedinica sa utakmica KASIMPAŠA – RIZE. Kasimpaša je postigla najmanje po dva pogotka na pet od poslednjih šest domaćinstava ovom rivalu, u svim takmičenjima. Rize je u seriji od pet susreta bez poraza u Superligu.

A sada GG tip s meča ALANJA – SAMSUN. Samsun je postigao najmanje po dva pogotka na poslednja četiri obračuna sa ovim rivalom, u svim takičenjima. Takođe, na sva četiri ta meča je došlo 3+.

Za kraj, tu je dvojka na meču HATAJ – BEŠIKTAŠ. Bešiktaš dolazi u popriličnom rasulu nakon sukoba unutar same organizacije, kod tima koji je veoma jak na svom stadionu u Antakaji, poznatijoj po drevnom imenu Antiohija.

Inače, našeg današnjeg gosta duko su meračili francuski klubovi Eks, Limož i Tuluz, mađarska Tatabanja i srpski šampion Vojvodina želeli su da ga dovedu naredne sezone, s obzirom na to da mu junu ističe trogodišnji ugovor s crno-belima. Bitku za potpis lucidnog desnog beka Partizana dobio je Tuluz. Naredne sezone, popularni Koja pojačaće srpsku koloniju u ovom francuskom gradu koju čine trener Danijel Anđelković, kao i kapiten Orlova Nemanja Ilić (nedavno stavio paraf na novi ugovor do 2027. godine) i mladi bekovi Uroš Mitrović i Vojin Čabrilo. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa timom koji je na četvrtom mestu drugog po jačini šampionata na svetu, iza velike trojke – Pari Sen Žermena, Nanta i Monpeljea, sa izgledima da napadne Ligu Evrope.

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Urošu Kojadinoviću želimo puno uspeha u nastavku karijere, kako u klupskom, tako i u reprezentativnom dresu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Uroš Kojadinovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara