Nikolo Barela
Nikolo Barela

Hvala bogu i to se završilo: Inter kupio Barelu

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.19. | 23:15

Posle nedelja i nedelja dosadnog natezanja Inter je dogovorio dovođenje veziste Kaljarija

Posle nedelja i nedelja dosadnog natezanja Inter je dogovorio dovođenje veziste Kaljarija Nikola Barele za obeštećenje od 45.000.000 evra plus bonuse.

Vodeći italijanski mediji javili su večeras da će Barela sutra proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa Neroazurima. Međutim, o formuli po kojoj igrač stiže na Meacu stižu oprečne informacije.

Izabrane vesti

Skaj Italija na primer piše o pozajmici 22-godišnjeg veziste sa obaveznom kupovinom za 45.000.000 evra i bonuse sledećeg leta, dok Gazeta demantuje te navode i tvrdi da je formula 10.000.000 evra za pozajmicu odmah plus 35.000.000 za otkup sledećeg leta.

Barela bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor za 2.500.000 evra po sezoni, a debi se očekuje već sledeće nedelje kada Inter započne učešće u Internacionalnom kupu šampiona.

Transfer Nikola Barele ujedno je kraj dugačke transfer sage između Intera i fudbalera u koju se u jednom trenutku bila uključila i Roma s namerom da ga preotme.

Momak sa Sardinije zabeležio 112 nastupa za prvi tim Kaljarija u proteklih pet sezona, postigao sedam golova, a ima i sedam nastupa za A selekciju Italije.

Njega bi od leta i dresu Kaljarija trebalo da zameni fudbaler Napolija Marko Rog.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara