Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Ibrahimović na Sanremu s numerom “Jutro je“: Treba da vam je čast što sam ovde

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.03.21. | 09:07

Čvrsta veza sa Nadom Topčagić

Zlatan Ibrahimović se javnosti predstavio s numerom “Jutro jeNade Topčagić. I ne, ne govorimo ovde o nekakvom balkanskom vašaru, već o čuvenom vestivalu Sanremo na čijoj se velikoj sceni konačno pojavila prva Milanova zvezda. I to baš uz čuveni Nadin narodnjak.

U crnom odelu, sa izvezenim “Ibra“, nije Zlatan pevao, ali je stigao da se našali sa voditeljom programa, Amadeusom, inače vatrenim Interovim navijačem.

Izabrane vesti

Čast mi je što sam ovde, ali i vama treba da bude čast što sam ovde. Obično se osećam veliki i snažan, ovde se osećam sitno. Ali i dalje veći i snažniji od vas, doduše“, rekao je Ibrahimović pre no što je zapretio da će preuzeti funkciju direktora Sanrema i promeniti pravila takmičenja.

Prvo, biće 22 pevača na programu, 11 protiv 11. Pošto vidim da ih ovde ima 26, prodaćemo četvoricu, čujem da Liverpul traži pojačanja. Drugo, ova scena je previše mala, napravljena za mlade ljude poput tebe. Treba mi bina 105 sa 68 metara, kao na San Siru. Nema stresa, nema brige, dok je Zlatan ovde sve će biti u redu. Zlatanov festival će trajati 90 minuta plus nadoknada. Ja sam ionako najbolji na ovoj sceni. Ne samo večeras, već svih vremena“.



tagovi

Zlatan Ibrahimović

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara