Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP)

Ibrahimović: Nisu me pozvali u reprezentaciju zbog mog imena

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 17:45

"Ne mogu da budem igrač kakav sam bio pre pet, deset, 15, 20 godina. Sada imam potpuno drugačiju telesnu građu i način igre. Ali sam i dalje na visokom nivou", ističe Šveđanin

Vest o povratku Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciju Švedske posle pet godina odsustva obradovala je sve ljubitelje fudbala. Jer osim što će predstavljati deo selekcije Janea Andersona za predstojeći kvalifikacioni ciklus, napadač Milana bi svojim prisustvom mogao da uveliča i Evropsko prvenstvo ovog leta. Iskusni Šveđanin je u razgovoru za zvanični Jutjub kanal reprezentacije Švedske govorio o svom povratku u nacionalni tim, istakavši da on nije rezultat ranijih zasluga i imena koje je izgradio za više od dve decenije karijere, već igara koje pruža ove sezone.

Izabrane vesti

"Ne želim da me razmatraju i pozivaju zbog onoga što sam radio nekada, već zbog onoga što sada mogu da dam. Ne treba da brinete. Nisam na spisku jer se zovem Zlatan Ibrahimović", rekao je napadač Milana u razgovoru za zvanični Jutjub kanal reprezentacije Švedske.

(3,50) Milan (3,45) Mančester Junajted (2,10)

Ibrahimović je ove sezone u dresu Milana postigao 16 pogodaka u svim takmičenjima i to na svega 21 utakmici. Razlog za relativno mali broj odigranih mečeva jesu Ibrine godine (39), zbog kojih se ove sezone češće povređivao. Ali Zlatan tvrdi da se ništa drugo nije promenilo u odnosu na prethodne godine. Barem ne na loše.

"Ne mogu da budem igrač kakav sam bio pre pet, deset, 15, 20 godina. Sada imam potpuno drugačiju telesnu građu i način igre. Ali sam i dalje na visokom nivou. Mentalitet je ostao isti, i dalje želim da pobeđujem po svaku cenu. Danas sam iskusniji, pametniji, krećem se dosta inteligentnije i radim ono što bi timu najviše pomoglo."

Dotakao se Ibrahimović i sastanka sa selektorom Janeom Andersonom, sa kojim je u prošlosti imao nesuglasica.

"Bilo je vrlo prijatno. Prošli smo kroz mnogo toga i odlučili smo da podvučemo crtu i sve ostavimo iza nas. Razgovarali smo sa velikim poštovanjem. On je direktna osoba sa pobedničkim mentalitetom", ističe Ibrahimović.

----------------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara