Komentari na vest

Idemo opet: Ruka ruci Junajteda i Sanča do juna 2026, Dortmund odbio prvu zvaničnu ponudu od 70.000.000 evra

I

If

pre gotovo 3 godine

Ako ode koman on ce u bayernu zavrsit
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Ako Junajted posle toliko godina konacno resi da odresi kesu, dovedu Kejna Sanca Deklana Rajsa i Varana oni glatko uzimaju Ligu Sampiona sl sezone... De Hea Van Bisaka Megvajer Varan Šo Rajs Pogba Rasford Bruno Sanco Kejn.. Covece kakav timm, strah i trepet...
G

GGMU997

pre gotovo 3 godine

Da imena igraju, Junajted bi odavno imao mnogo više titula nego ove 3 dosadašnje u Evropi. Nismo mogli pobjediti Viljareal u finalu EL a da se takmičimo za osvajanje LŠ? Mislim volio bih ja, ali sve je to daleko od realnosti...
P

Paun97

pre gotovo 3 godine

Ne kupuje se liga šampiona, primeri su jasni
F

FC PORTO

pre gotovo 3 godine

I opet ce Man utd treci zavrsiti i sa takvom " ekipom " ;)
F

Flopovi

pre gotovo 3 godine

U reziji Junajteda pa ovo je za udzbenike, pa da krenemo: Marouane Fellaini, £27.5m/Juan Mata, £37.1m/Marcos Rojo, £16m/Angel di Maria, £59.7m/Daley Blind, £13.8m/Radamel Falcao, £6m loan fee/Memphis Depay, £26.3m/Matteo Darmian, £12.7m/Morgan Schneiderlin, £25m/Bastian Schweinsteiger, £6.8m/Anthony Martial, £44m rising to £58m/Eric Bailly, £30m/Henrikh Mkhitaryan, £26.3m/Paul Pogba, £89m/Victor Lindelof, £30.9m rising to £39m/Romelu Lukaku, £75m rising to £90m/Nemanja Matic, £35m rising to £40m/Alexis Sanchez, swap/Diogo Dalot, £19m/Fred, £52m/Daniel James, £16m/Harry Maguire, £78.3m/Donny van de Beek, £35.10m/Alex Telles, £13.5m... Znaci ljudi su uboli samo sa Bruno Fernandesom, Ibrahimovicem i Kavanijem i to su njih dvojica dosli kao slobodni igraci, So proradio, Bisaka pristojan ovo ostalo sve raspad od igraca, da se navijaci Junajteda za 10.godina nece secati ovih fudbalera da su igrali za Junajted zalosno sto je Matic usao u tu kategoriju, ali je tako.
H

Hazard

pre gotovo 3 godine

Matic druze NULA trofeja od kad je presao iz Celzija u Junajted, jos guli klupu redovno zadnje dve godine u Junajtedu bukvalno je epizodista sa klupe.
r

rd7

pre gotovo 3 godine

Ako stvarno mislis da su svi ovi gore bili flopovi, predji da pratis drugi sport, iskren savet. :)
F

Flopovi

pre gotovo 3 godine

rd7@ Aj kazi mi sta su uradili u Junajtedu, pa tih igraca se niko nece secati da su igrali za Junajted. Ovo sto je Junajted uradio u od odlaska Fergija i ovakvi promasaji sa pojacanjima ovo nije vidjeno od Intera i njihove serije promasaja od pre 20.godina, nemoguce da su promasili 85% pojacanja.... Ako su tebi Megvajer, Lindelof, Pogba, Fred pojacanja sa sve Marsijalom koji je decko propao preko noci kao da nikad nije igrao onda ne znam sta su pojacanja, treba da predjem na balet.
@

@artur2

pre gotovo 3 godine

Svee istina..a kazu city kupuje ovo ono,ajunajted ulozio vise od njih..a city uzeo 4lige i ko zna koliko trofeja

Dule 80

pre gotovo 3 godine

Odličano zapažanje!
h

hm

pre gotovo 3 godine

pola tih igraca je odigralo na nivou i ostalih pojacanja ostalih klubova nego je to man utd pa svi gledaju da ga pljuju
h

hm

pre gotovo 3 godine

pricamo ciframa a lazar markovic prodat za 20 miliona, za njega je felaini izmislio fudbal
G

Grobar....

pre gotovo 3 godine

Samo da ovaj mali ne bude kao Azar, transfer saga svaki prelazni rok, pa kad dodje do toga, pufff malom se vise ne igra..
M

M11

pre gotovo 3 godine

Nista specijalno u odnosu na lingarda a preskup..bolje bi im bilo stopere da nabave
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Mogla bi dobro ogulit Borussia engleze ovo ljeto, ja sam prvi za napadanje trofeja ali ni Haaland ni Sancho ne planiraju produžit ugovore i bilo bi ih financijski dosta glupo zadržat nakon ljeta, pogotovo Haalanda kojem izlazna klauzula ide na ruku, još ako se slučajno negdje ozljedi ode mu i ta jedna sezona koju ga žele zadržat u pm, a ruku na srce neće Borussia napravit ništa ni iduće sezone bez ulaganja (a tih ulaganja neće bit ako nema prodaja). Utovariš njih dvojcu za 200+ milki i kupiš 3-4 mlada/kvalitetna pojačanja i mislim da mogu bit možda i konkurentniji nego sa njima u ekipi.

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

ja bih vise voleo da halanda prodamo a sanca zadrzimo i jos ku ugovor produzimo :(
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Bojim se jos jedna podvala u nizu iz Bundeslige tipa Jovic/Verner , tamo odbrane stoji na 40m od gola, dok je u PL mahom niski blok, covek niti je brz niti je ekspuzivan, samo dobar dribler, zanimljivo da u Reprezentaciji redovno guli klup.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Sve je to dzabe dok ne promene trenera amatera. Nece biti ni u top 4 dogodine. Siti, liverpul i celzi rezervisana prva 3 mesta, tu je Konte sa Totenhemom, Lester.. Mrtva trka

Darko007

pre gotovo 3 godine

Haha i prosle godine ste rekli za Liv i Celsi zagaratovano prva dva mesta a oni se borili za 4 mesto

Darko007

pre gotovo 3 godine

Samo da dovedu zglavnog stopera,da negledamo vise Lindelofa u prvih 11
A

Ali dobro

pre gotovo 3 godine

Ja licno nisam impresioniran sa Sancom, bojim se da bi mogao da bude flop poput Depaja u Junajtedu, cudno mi je da decko koji je imao dobre dve/tri sezone uopste nije na radaru Reala, Barse, Celsija, Liverpula, PSG, Sitija bukvalno jedini klub koji se pominje dve god je samo Junajted, gledao sam ga sad za Englesku sad ja u njemu ne vidim nista spektakularno, po meni uopste nije bolji od malog Grinvuda.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Evo sigurno mi znamo ovde na cijem je radaru Sančo
n

noleeeee

pre gotovo 3 godine

pa na radaru je celzija i liverpula ali hoce u Junajted. Siti ga je prodao i nije htio da mu da sansu tako da tamo nece sigurno.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Sancho levo,grinwood desno ,rasford cf kao runi