Džejdon Sančo (©Reuters)
Džejdon Sančo (©Reuters)

Idemo opet: Ruka ruci Junajteda i Sanča do juna 2026, Dortmund odbio prvu zvaničnu ponudu od 70.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 12:31

Sada ostaje da se klubovi "nađu" oko obeštećenja

Ako ste mislili da će ovo leto proći bez transfer sage sa Džejdonom Sančom - prevarili ste se! Ne samo što će biti sapunice, već ćemo je gledati iz više delova.

Nemački Bild izašao je u javnost s informacijom koju je kasnije potvrdio poznati italijanski insajder Fabricio Romano da su Mančester Junajted i Sančovi agenti postigli usmeni dogovor oko ličnih uslova saradnje i spremljen je ugovor do juna 2026. godine. Njegova plata biće u regionu oko 15.000.000 evra, čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača Premijer lige. To je duplo više od onoga što zarađuje u Dortmundu trenutno – 7.700.000 evra.

Izabrane vesti

Nedelja, 15.00: (1,80) Engleska (3,45) Hrvatska (4,80)

Romano tvrdi da Sančo ni jednog trenutka nije pravio problem oko transfera na Teatar snova, što znači da je sada samo potrebno da se klubovi nađu oko obeštećenja. Što neće biti nimalo lako, baš kao i prošlog leta kada je nedeljama trajalo previranje.

Naime, Dortmund je već odbio prvu zvaničnu ponudu iz Mančestera na 70.000.000 evra, jer traži daleko više novca! Iako je cena koju traže na Vestfalenu “pala“ na 95.000.000 evra, uz to osvajač domaćeg kupa traži i bonuse u visini od blizu 30.000.000 evra, što bi ceo posao trebalo da zaokruži na oko 130.000.000 evropskih novčanica. Podsetimo, Dortmund pre godinu dana nije spuštao granicu ispod 150.000.000 evra.

Bild takođe tvrdi da su u Dortmundu svesni pregovaračke pozicije Džejdona Sanča i da je on već dogovorio lične uslove saradnje, s tim što na Vestfalenu veruju da mogu da izvuku još više novca. Deluje nerealno, ali nemački dnevnik pominje da je i Čelsi u igri za Sančov potpis, pošto je Tomas Tuhel veliki poštovalac kvaliteta engleskog reprezentativca.

Sanča ka Junajtedu ipak vuče dugogodišnje prijateljstvo s Markusom Rašfordom, za koga se veruje da je njegov najbolji drug još od detinjstva.

U poslednje vreme ponovo su glasne spekulacije oko Sančovog transfera na Teatar snova, pogotovo otkako je Pol Pogba tokom zajedničkog snimanja reklame za poznati brend Pepsi bacio buvu da bi taj posao zaista mogao da se dogodi.

Sada kreće ono poznato ludilo dok se transfer konačno ne dogodi ili opet propadne...



tagovi

Džejdon Sančoletnji prelazni rok 2021Mančester JunajtedBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara