Komentari na vest

Igrao sam sa Maradonom i Mesijem, sjajni šuteri, ali Miha je bio apsolutno najbolji

D

DDF

pre preko 1 godinu

U komentarima raspravljaju generacije koje nisu gledali Mihajlovica uzivo i u njegovoj eri igranja,covek je bio zver na terenu za njega nije postojao mec bez oznojenjog dresa i odrljane zadnjice protiv koga god da je igrao,o slobodnjacima je suvisno govoriti imao je urodjem sut levicom koji je radom i treningom jos vise usavrsio
L

Lazio

pre preko 1 godinu

Klincima danas kad spomenes fudbal oni misle na Siti, PSG, Ronalda, Nejmara i ostale pozere.
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Siniša je dao najviše golova iz slobodnjaka u seriji A 28 golova, sa što se ukupnog broja tiče preko 100 golova u karijeri naravno iz slobodnih.. Provereno.
G

Gostivarko

pre preko 1 godinu

Brate je to najozbiljnije pitam čoveka i dobijem 5 minusa? Miha ima 109 gola u profikarijeri, nerealno mi je da su samo 50 bili slobodnjaci kao što je lik napisao ... Ne kontam što minus i što mi na kaže odakle mu statistika pa da proverim. Ti sto kazes 28 u Seriji A iz slobodnjaka to ima smisla 28 od 38. Dakle tako 70-75% slobodnjaci meni negde logično deluje.
n

nee

pre preko 1 godinu

Ima 50 golova iz slobodnih udaraca tacno.Zuninjo jedini zaista bolji sa 76...ne racunam mesija i kristijana koji su izveli obojica ogroman broj prekida da bi dosli do.svojij brojki,sinisi je mnogo manje suteva trebalo do 50.Preko 50 ima i rogerio ceni golman sao paula tako da i za njega mozemo reci da je mihin rang bio sto se tice toga
M

Milos Veliki

pre preko 1 godinu

Udaviste vise s ovim poredjenjima. Prvo i osnovno i Mesi i Maradona imaju titule sampiona svijeta i sampiona Juzne Amerike a Mihajlovic nema ni evropsku a ni svjetsku titulu sa reprezentacijom. Toliko o tome
M

Mladen84

pre preko 1 godinu

MALI od...i!
B

B.M.

pre preko 1 godinu

Pročitaj do kraja, čovek priča o slobodnim udarcima!
M

Maradona !

pre preko 1 godinu

Nema titulu prvaka j amerike..sjedi 1... Kad pomenes Sinisu ,ustani,..jer je to legenda.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Veron boze kakav igrac i kakva karijera. Takvih danas nema niti ce biti. Veliki prijatelj Mihin i Dekijev, inace Veron je dao ime sinu Dejan.
k

kroatan

pre preko 1 godinu

Neozbiljno je uopce usporedjivati Messija i Maradonu s Mihajlovicem sto se tice suterskih karakteristika. Mihajlovic jedan od najboljih izvodjaca prekida u nogometnoj povijesti, a ni karizmom ne zaostaje (od Messija cak i puno veca njuska i smeker)
G

Gost819

pre preko 1 godinu

Miha je dao 50 golova iz slobodnih udaraca, Zuninjo 76... Ali bilo kako bilo spada u red najboljih. Pocivaj u miru legendo!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Svakako najbolji evropski izvođač slobodnjaka. U svetu na crtu mu mogu upravo Žuninjo i R. Karlos. Ovo danas gledaš retko koji tim ima specijalistu za slobodnjake, uglavnom šutira najbolji igrač tima.
g

gost456

pre preko 1 godinu

Zuninjo vezni igrac, miha levi bek.. Stoper. Toliko. U sastavu gde je igat zuninjo nijedna velika zvezda pricam o lyon, mihajlovic je igrao sa mnogo zvucnim imenima a on je bio taj koji je izvodio prekide... Tako da glupo poredjenje
G

Gostivarko

pre preko 1 godinu

Kako je postigao ostalih 60? s obzirom da ima oko 110 golova u karijeri racunam sva takmičenja i reprezentacija... Nije hejt ozbiljno pitam sad. Deluje mi čudno da su mu ispod 50% golova slobodnjaci.
G

Gogi1

pre preko 1 godinu

Gost456@ Covece to sto je neko vezi igrac, a neko bek nema veze, decko ti je napisao koliko je ko golova dao iz slobodnih udaraca, slobodni udarac je isti svakom igracu.
@

@gost456

pre preko 1 godinu

Kalve veze ima keve ti sto je neko stoper, a neko vezni igrac prilikom izvodjenja prekida? Drugo Lion je u jednom tom periodu vazio za ozbilniju ekipu od Lacija, i konstantno igrao u LS gde je Zuninjo davao golove iz slobodnjaka. Trece nema ni veze sa kim si igrao ako si najbolji izvodjac slobodnjaka u ekipi ti ih i izvodis. Nisam zeleo da iznosim ostale podatke koji se lako mogu naci da ne bi ispalo da omalovazavam Mihajlovica, koji je stvarno bio majstor slobodnih udaraca, ali si me isprovocirao glupostima pa ovako Bekam je dao 65. golova iz slobodnih udaraca, Ronaldinjo 66. Kuman 60 to su igraci koji su igrali u jacim klubovima pa i ligama. Opet kazem ne omalovazavam Mihajlovica ali tacnosti radi. Miha je verovatno bio najbolji izvodjac slobodnih udaraca levom nogom.
G

Gogi1

pre preko 1 godinu

gost456 Da vodeci se tvojim logikom ovaj je stoper onaj vezni onda je Rozerio Seni najbolji izvodjac slobodnjaka jer je on golman.
O

Od svih tih

pre preko 1 godinu

Vazda bih birao Mihu .
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Kad to kaze jedan Veron šta se ima onda komentarisati.Miha je jedan jedini, levico najbolja na svetu počivaj u miru.