Iliev, Andrade i Biljana Obradović (© FK Partizan)
Iliev, Andrade i Biljana Obradović (© FK Partizan)

Iliev: Prestanite da unosite nemir u Partizanovu svlačionicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.22. | 13:56

„Zli jezici pogrešili“, kaže direktor crno-belih

Ko bi rekao da brojevi mogu da izbace iz takta ljude iz Partizana... Kad je Patrik Andrade najavljen kao pojačanje crno-belih počele su da kruže priče kako mu je namenjena „šestica“, jer se najbolje snalazi na mestu centralnog veznog, čime bi nasledio dres u vlasništvu Bibarsa Natha, dok bi Izraelac – govorilo se – dobio „desetku“, u minule tri sezone na leđima Lazara Pavlovića, s kojim se klub rastao pre nekoliko sedmica.

Od toga nema ništa, jer je treći novajlija u Humskoj 1 ovog leta dobio „sedmicu“, koja je u prethodnom takmičarskom ciklusu bila slobodna, dok ju je poslednji nosio Denis Stojković tokom krakotrajnog boravka u Beogradu. Sad pripada doskorašnjem članu Karabaga, a celokupna ideja o promeni brojeva kja se provlačila u javnosti nije se dopala Ivici Ilievu.

Izabrane vesti

Kao i mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i nadam se da će prestati to da rade i da unose nemir u našu porodicu. Po ko zna koji put se pokazalo da te kuloarske priče nisu istinite“, istakao je sportski direktor Parnog valjka na promociji centralnog veznog sa Zelenortskih Ostrva.

Andrade je stigao kao slobodan igrač i planirano je da preuzme mesto koje je u prethodne dve sezone pokrivao Miloš Jojić.

Ima karakter pobednika, a sve ostale kvalitete ćete svi videti. Glavni karakter je što je pobednik, a takvi su nam potrebni“, dodao je Iliev.


tagovi

Patrik AndradeIvica IlievFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara