Fudbaleri Independijetea proslavljaju pogodak (Foto: AFP)
Fudbaleri Independijetea proslavljaju pogodak (Foto: AFP)

Independijente del Valje je nezaustavljiv: Bauman i Sornoza potpisali sedmu vezanu pobedu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.08.22. | 03:05

Kup Ekvadora: Dva gola Argentinca i golčina Independijenteove "desetke" za korak bliže finalu

Fudbaleri Independijente del Valjea nastavljaju da dele lekcije. Vezali su sedmu pobedu u svim takmičenjima, te su i dalje na dobrom putu da osvoje triplu krunu ove sezone. Trijumfom nad Mušuk Runom došli su i korak bliže finalu Kupa Ekvadora. Na gostovanju su bili više nego ubedljivi - 4:2.

Četa Argentinca Martina Anselmija tako posle dva kola ima maksimalan učinak u kupu. U grupi se nalaze četiri ekipe, dve će u finale, a čini se da će Independijente teško iko zaustaviti na putu ka poslednjem stepeniku. Posle sedam kola su prvi u Klausuri, a nalaze se i u polufinalu Kopa Sudamerikane.

Izabrane vesti

Domaćin se dobro držao u prvom poluvremenu (1:1), ali je u nastavku za 30 minuta ostao bez šansi. Gosti su postigli tri gola od 48. do 77. minuta i tako otklonili sve dileme o pitanju pobednika.

Dijaz je u 18. minutu doneo prednost Anselmijevoj ekipi, ali je Điordana uspeo da poravna rezultat u 28. minutu.

Po povratku sa odmora, rapsodija gostijućeg sastava. Jonatan Bauman dva puta trese mrežu Mušuk Rune u rasponu od 20 minuta. Najpre efektnim udarcem iz kaznenog prostora, a potom i sa kreča.

Tačku je u 77. minutu stavio rezervista Hunior Sornoza. Opalio je po lopti sa prilične udaljenosti i pocepao mrežu rivala razornim udarcem.

Vilter Ajovi je uspeo da ublaži poraz domaćina i to sjajnim pogotkom sa preko 20 metara udaljenosti u prvom minutu sudijske nadoknade.

KUP EKVADORA (GRUPNA FAZA) – 2. KOLO

Četvrtak

Mušuk Runa - Independijente del Valje 2:4 (1:1)

/Đordana 28, Ajovi 90+1 - Dijaz 18, Bauman 48, 68p, Sornoza 77/

9. septembar

El Nasional – Nueve de Oktubre




tagovi

EkvadorIndependijente del Valje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara