Inspirativni Vučelić: Da vam objasnim šta je dres Partizana...

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 10:55

"Ne pokazujte umor, borite se kao da ste na frontu", kaže prvi čovek crno-belih

Nadahnut, inspirisan i daleko udaljen od frazeoloških izraza, karakterističnih za ovakve skupove, pojavio se Milorad Vučelić pred fudbalerima Partizana i jasno stavio do znanja da im u novoj sezoni neće gledati kroz prste. Niti im priznavati izgovore.

Vođen decenijskom tradicijom, prvi čovek crno-belih je podsetio starosedeoce i novajlije da se u Humskoj 1 računaju samo - pobede. A lepa igra mu dođe kao očekivani dodatak.
"Dragi momci, vi koji ste dugo ovde i vi koji ste tek došli, želim da vam kažem šta je igrač Partizana. On pre svega voli Partizan. Nosi dres tima sa ogromnom, časnom i tradicijom krcatom trofejima. Toliko je moćna i jaka da, kad budete igrali po meri svojih sposobnosti, sama donosi pobede. Morate ovaj dres da nosite kao oni pre vas. Dres jeste težak, ali stručni štab je tu da vam pomogne da vam bude lakši", predočio je Milorad Vučelić.

Izabrane vesti

Uz dodatak kako "većina igrača koja je počela priprema nikad nije igrala za moćniji klub od Partizana", Vučelić je podsetio na tradiciju i najavio juriš na titulu, pojasnio želju da se odbrani kup, ali i da se još jednom ostavi trag u Evropi.
"Pošto su to tri fronta, trebalo bi da igrate kao da ste na frontu. To znači borbenost. Talenat koji svi imate nije dovoljan. U Paritzanu mora da se da sve od sebe. U svakoj utakmici koju igrate".

Umesto zaključka - poenta.
"Tražim od vas da ne pokazujete umor, niti da ga naglašavate u svojim komentarima pre ili posle utakmica. Pirpreme služe da steknete snagu. Pred vama su tri duga i teška takmičenja. Ne pomišljajte na umor. Darovoti ste i volite ono što radite", pojasnio je Milorad Vučelić.

Foto: Star Sport


tagovi

Milorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara