Inter dovodi Srbina iz Švajcarske

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.20. | 08:29

Darijan Maleš pred potpisom

Rešio je Inter da malo investira u budućnost. Plan nerazura je da dovedu nekoliko mladih i talentovanih igrača širom kontinenta, koji bi se „brusili“ da za godinu-dve zaigraju u prvom timu.

Jasno je, ideja je da se malo uštedi na dovođenju skupih pojačanja, koja često ispadnu promašaji, već da se investira u mlađe igrače, za koje se proceni da bi mogli da budu perjanice Intera za koju godinu.

Izabrane vesti

Na toj listi želja je i jedan Srbin iz Švajcarske. Reč je o Darijanu Malešu, momku koji ima 19 godina i igra napadača u Lucernu. Kako piše Tutosport, Inter je spreman da plati za njega 4.000.000 evra i da ga pošalje na pozajmicu na godinu ili dve u Parmu, a onda da ga vrati nazad.

Maleš je rođen u Lucernu u porodici srpskih korena, ali je nosio dres svih mlađih kategorija reprezentacije Švajcarske. Ove sezone je odigrao 22 utakmice za Lucern, postigao dva gola, dok je za četiri asistirao. Ali, liga se tek nastavila i biće prilike da dodatno popravi taj bilans.

Inače, na Interovom spisku želja su i Grk Jorgos Vagijanidis iz Panatinaikosa, pa Bugarin Nikola Iliev iz Boteva, kao i Italijan Valentin Karboni, čiji je nešto stariji brat Franko u januaru potpisao za klub iz Milana.



tagovi

InterLucernSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara