Đanluka Skamaka (Foto: Reuters)
Đanluka Skamaka (Foto: Reuters)

Inter krenuo po Skamaku i predstavio Čekićarima bolju ponudu od Rome

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.08.23. | 01:37

Nerazuri hoće da otkupe italijanskog reprezentativca

Romelu Lukaku, pa Folarin Balogun i na kraju - Đanluka Skamaka. Inter je prelomio, hoće fudbalera Vest Hema u špicu napada. Pouzdani Đanluka Di Marcio tvrdi da su pregovori u toku i da se u redovima Nerazura nadaju brzom postizanju dogovora.

Navodno veruju da je njihova ponuda najbolja i da će zbog toga ubediti Čekićare. Roma nudi pozajmicu sa obaveznim otkupom u slučaju da Italijan upiše određeni broj nastupa ili se Vučica plasira u Ligu šampiona. Nerazuri nude pare na ruke.

Izabrane vesti

Naime, Inter želi odmah da otkupi ugovor bivšeg napadača Sasuola i za njegove usluge je engleskom klubu ponudio 22.000.000 evra, plus još 3.000.000 na ime bonusa. Veruje se da Vest Hem traži oko 30.000.000, te da bi dve strane mogle da se dogovore po formuli 25.000.000 plus 5.000.000.

Inter je najpre želeo da vrati Romelua Lukakua, ali kada je praktično bio na pragu dogovora sa Čelsijem, Belgijanac je nestao, pa su se pojavile i informacije da je ponuđen Juventusu. Ubrzo su ga navijači proglasili izdajnikom i bilo je jasno da od novog povratka na Đuzepe Meacu nema ništa. Kako stvari stoje, Lukaku bi zaista mogao da završi u Torinu.

Onda je želja bio Balogun iz Arsenala, ali su Englezi tražili 50.000.000 evra, što Neroazuri nisu želeli da plate. Pominjao se Jusuf En Nesiri iz Sevilje, koji je navodno nuđen italijanskom klubu, ali trener Simone Inzagi nije bio previše zainteresovan.

Tako je izgleda izbor pao na Skamaku koji je minulog leta iz Sausola prešao u Vest Hem za 36.000.000 evra. Nije opravdao očekivanja, na kraju ubeležio svega 27 nastupa i postigao osam pogodaka (pet na putu ka trofeju u Ligi konferencije).


tagovi

Đanluka SkamakaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Inter
Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara