Komentari na vest

Inter napravio najveći finansijski minus u istoriji italijanskog fudbala – 245.000.000 evra!

V

Visljuska

pre preko 2 godine

Nema ni pjanica ni gila bas cudno,jos jedan dokaz da koristi jedan covek pjanicem i gilov nick
J

Ja psv!

pre preko 2 godine

Gde je onaj intelektualac pjanic sa tri zuta,da nam pojasni malo posto ovo sigurno nije istina hahahhaha
f

fftt

pre preko 2 godine

Inter bez obzira na sve sto se pise i kakva je slika stvorena ove sezone nije slabiji od onog iz prosle, a to se vidi po rezultatima. Ako poredimo ovo vreme prosle i ove godine, Inter je mnogo bolji sada nego prosle sezone u ovo vreme., gde su hteli da oteraju Kontea gde je bila povika kako je tolike godine spucao u klub a nista od trofeja. Na kraju videcemo ali mislim da je prvo Inzagi bolji trener od Kontea, ili barem taj nivo. Nema Lukaua ali sa Dzekom koji je bolji u skoku dobili su drugacije mogucnosti, a nista nece Dzeko manje dati golova nego Lukaku. Uz to Korea je dosao sto daje sirinu Interu u napadu, preko krila, u vezi pa negde i kao i asistenta ali moze i da igra u tandemu sa Lautarom a moze i da bude direktna zamena. A ovo sta su uradili i kako je resen problem sa odlaskom Hakimija koji je vrh igrac, ali su ga prodali za ogromne pare i doveli Damfrisa za smesne pare za ovo vreme, igraca koji je sada na nivou Hakimija a moze biti i bolji. Strasan posao iskreno i ako sam navijac Milana, ali mora se priznati.
d

dr.mr.terzaa

pre preko 2 godine

Operativni dug je 35 miliona.Tako da opusteno
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Samo zatvaranje stadiona je Interu nanelo gubitak od preko 100 miliona, uz to veliki broj sponzora je bio iz Kine. Odluka tamosnje vlade je bila takva da su oni morali da spuste ugovore sponzorstva sto je jos nekih 100tinak miliona eura gubitak. Ostatak je dosao kao "posledica" placanja bonusa za osvajanje Skudeta. Sledeci presek ce biti veliki plus, tada ce se vratiti veliki deo novca od prodaje ulaznica, a bice uracunate prodaje Hakimija, Lukakua i ostalih igraca. Potpisan je dobar sponzorski ugovor sa Sociosom, a tu su i pojacani ugovor sa Lenovom, Volvom i onih fantasticnih 80 miliona sa dve kompanije za logo na rukavu. Tako da je Inter svoje probleme iz prosle sezone resio, bice novca i za pojacanja. Juventus je npr uz sve regularne uplate sponzora, bez placanja kirije za stadion napravio gubitak od 220 miliona, dok su Roma i Milan na kvoti od 200.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Te probleme sto je imao inter imali su svi klubovi. Tako da te price kako ce inter sad da zivne pa nece. Ove godine mora pokrije minus od prosle godine. Tako je i svim ostalim klubovima u italiji. Sto znaci da i sledece godine cemo gledamo dovodjenje igraca na pozajmice i trazenje besplatnih igraca e tek za 2 god mozemo ocekivati da klubovi u italiji malo zivnu pa i tvoj inter i da mogu dovode igrace po 50-60mil ili vise. Idalje mislim da je u italiji najveci problem preveliki porez na plate gde vise klubovi ne mpgu ni besplatne igrace dovedu jer platu npr. od 9mil moraju btuto plate18mil a u engleskoj 11mil
M

Mad Max :)

pre preko 2 godine

Gasenje kineza je krenulo odlaskom kontea, prodaja hakimija pa do lukakua ovo sve je samo sta tek dolazi, a dolazi da ce da izgube skudeto, ispadnu iz grupne faze lige sampiona kao i obicno, i onda sledi gasenje ili od 7-9 mesta kao i obicno... :)))))))))))))
1

101

pre preko 2 godine

Obrt 2020 je bio 670 000 000 E. Sledeca godina ce imati bar 700 000 000 E, ako ne i vise. Vraca se publika,sponzorske pare(novi sponzori u odnozu na 2020 daju vise oko 70 000 000 E. I na kraju, koja velika ekipa na svetu nije izgubila 200-300 miliona evra?
S

Shinter

pre preko 2 godine

Gile ce da im uplati 100 miliona.
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

ma jok poklonice im 245 000 000 € 😂😜😝🤑
G

Gost1976

pre preko 2 godine

I šra misle naši portal ekonomisti? Da li gase Inter ili ih sele u beton ligu? Pošto se razumeju u dugove, kredite, zaloge,.. predlažu da se gase Zvezda i Partiza.. baš me interesuje
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Koliko je to operativno?!
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Za završetak fiskalne godine u plusu interu su bili potrebni prihodi od 610 miliona EUR. Oni nisu normalni, jer tako veliki budžet ne bi mogli obezbijediti i kad bi Kina, Evropa i Italija bili u stanju velikog ekonomskog blagostanja.
S

Smouth

pre preko 2 godine

Ne bih se bas busao u grudi. Interov problem je odluka kineske vlade, a mnogo je sponzora iz te zemlje bilo. Dok je juventus pored svih punih kapaciteta(sem stadiona) zavrsio godinu sa minusom od 220 miliona.