Arturo Vidal (©Reuters)
Arturo Vidal (©Reuters)

Inter plaća Arturu Vidalu samo da ode iz kluba

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 21:10

Plata od 7.000.000 evra neto je previše za prvaka Italije

Zvezda Artura Vidala polako silazi na horizontu. Bio je voljen u Juventusu, pa Bajernu, slabiji već u Barseloni, a sada je dočekao u Interu da mu nude novac, samo da – ode.

Prgavi Čileanac više ne igra kao pre, nije nezamenjiv u prvoj postavi, a njegova plata je ogroman kamen oko vrata nerazurima. Kako piše Korijere delo Sport, Inter plaća Vidalu 7.000.000 evra neto po godini i sada bi da se reši tog bagaža.

Izabrane vesti

List piše da je Arturu predočeno iz kluba da se na njega više ne računa i da može da ide kao slobodan igrač. S obzirom na to da iskusni vezista ima ugovor na još godinu dana, uprava prvaka Italije je spremna i da deo ugovora isplati Čileancu, te da zadovoljan i sa tog aspekta može da izabere novu sredinu u kojoj će nastaviti karijeru.

Iako ima više zainteresovanih klubova, pitanje je da li je Vidal raspoložen da prihvati neku od tih ponuda, jer su nesumnjivo dosta slabije od garantovanog novca koji ima na Đuzepe Meaci. Traži se model kojim će biti svi zadovoljni, a najrealnije deluje da Inter i taj drugi klub podele Arturovu platu za sledeću sezonu.

Vidal je prošle sezone odigrao 30 utakmica za Inter u svim takmičenjima, dva gola je postigao, a za isto toliko je asistirao.


tagovi

Arturo VidalInterSerija A

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara