Nikola Milenković (©MN press)
Nikola Milenković (©MN press)

Inter se okreće Nikoli Milenkoviću

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 23:45

Srpski defanzivac prvi prvi pik za potencijalnog naslednika Milana Škrinijara za čije se dovođenje ozbiljno interesuje Totenhem

Italijanski velikani čitavog leta kruže oko štopera Fiorentine Nikole Milenkovića. Najotvoreniji u svojim željama bio je Milan, ali su Rosoneri na kraju odustali jer nisu u stanju da dostignu cifru od 40.000.000 evra koliko zahtevaju na Artemio Frankiju. Ipak, to bi mogao da učini Inter, koji srpskog fudbalera vidi kao potencijalnog naslednika Milan Škrinijara.

Čitavog leta se priča o potencijalnom odlasku odličnog slovačkog defanzivca sa Đuzepe Meace, jer Nerazuri u njemu očigledno vide igrača od kojeg može ozbiljno da se zaradi. Totenhem je već napravio prvi korak ka ostvarivanju ovog posla, ali je iz Milana stigao odgovor da je cena 60.000.000 evra. Pevci će pokušati da smanje obeštećenje kako bi stigli do igrača kojeg Žoze Murinjo vidi kao ozbiljno rešenje za poslednju liniju tima, a nije isključeno da se u igru uskoro ozbiljno uključi i Pari Sen Žermen.

Izabrane vesti

Inter je Milenkovića označio kao prvu opciju za njegovog naslednika i onog trenutka kada i ako Škrinijar bude prodat krenuće se u ralizaciju tog posla. Srpski defanzivac intenzivno napreduje na Artemio Frankiju i u ovom trenutku je jedan od najpoželjnijih defanzivaca na Apeninima. Toga je svestan i bogati vlasnik Viole Roko Komiso, koji ne želi da odstupi od tražene sume i to neće uraditi do poslednjeg sekunda prelaznog roka.

Iako ima samo 22 godine popularni Bleki je već sakupio 91 nastup u dresu kluba sa Artemioo Frankija i postigao osam golova. Sa druge strane Škrinijar je za tri sezone u Interu zabeležio 128 nastupa i postigao četiri gola.


tagovi

Nikola MilenkovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara