Đanluka Skamaka (Reuters)
Đanluka Skamaka (Reuters)

Inter stavio šapu na Skamaku! Transfer od 40.000.000, menja ga čudo iz treće lige

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 11:18

Nerazuri na pragu velikog pojačanja

Odradio je Inter odličan prelazni rok ove zime, pojačao se na pozicijama gde mu je to bilo potrebno (Gosens i Kaisedo) ali ono pravo sledi tek na leto. Nerazuri su prema poslednjim informacijama sa Apenina na pragu da dogovore transfer Đanluke Skamake za leto.

Napadač Sasuola je eksplodirao ove sezone i postao jedna od najtraženijih mladih „devetki“ evropskog fudbala. Juventus je dugo važio za favorita za njegovo dovođenje ali je posle kupovine Vlahovića odustao. Milan se interesovao ali nema finansijske kapacitete da izgura priču do kraja pa je Interu ostao čist put do potpisa Sasuolovog napadača.

Izabrane vesti

Nedeljama je Interov direktor Đuzepe Marota pregovarao sa Neroverdima i izgleda da je dogovor načelno postignut. Inter će Sasuolovu cenu od 40.000.000 evra ispuniti na svoj način. Igrač će najverovatnije doći na dvogodišnju pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora posle toga. Slična priča kao sa Kjezinim transferom u Juve. Moguće je da će i neki igrač Intera biti uključen u ponudu kako bi se smanjio novčani deo.

Do tada će mesto u špicu zakrpiti veteran Edin Džeko i novajlija Felipe Kiasedo koji je došao na pozajmicu iz Đenove da se premosti period do Skamakinog transfera. Takođe, u paketu sa Skamakom bi mogao da krene i mladi vezista Davide Fratezi ali to su poptuno odvojeni pregovori od Skamake i oni će se voditi u narednih nekoliko meseci.

Da je Sasuolo spreman na odlazak prvog špica govore i pregovori koji se vode od sinoć i koji su urodili plodom. Iz Padove stiže mladi centarfor Luka Moro (21). On je već došao na lekarske preglede i potpis ugovora. Trenutno igra u trećeligašu Kataniji kao pozajmljen igrač Padove i tamo je oduševio ove sezone postigavši čak 20 golova na 19 utakmica. Padovi će da pripadne 4.000.000 evra fiksno plus 8.000.000 evra kroz eventualne bonuse, a igrač će ostati do kraja sezone u Kataniji.


tagovi

Zimski prelazni rok 2022Đanluka SkamakaLuka Moro

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara