Radost igrača Intera protiv Milana (©Reuters)
Radost igrača Intera protiv Milana (©Reuters)

Interovo buđenje protiv Milana za najveću kvotu na svetu

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.03.22. | 10:44

Koeficijent 2,40 na pobedu Nerazura najjači u Mozzartu

Bogat dan na fudbalskim terenima širom planete. Na rasporedu su interesantna takmičenja, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Centralni meč dana je okršaj Milana i Intera u prvom meču polufinala Kupa Italije, gde se očekuje da Nerazuri pokažu reakciju posle niza slabih partija i rezultata. Mozzart nudi najjači koeficijent i na slavlja Kristal Palasa protiv Stouka, odnosno Trabzona nad Antalijom.

Izabrane vesti

Milanski derbi u polufinalu Kupa Italije. Prva epizoda na programu je večeras, a nominalni domaćin je Milan. Rosoneri su ove sezone u odličnoj kondiciji i bori se za titulu prvaka sa 57 bodova. Jedina stvar je što su i dalje inferiorni u odnosu na Napoli zbog gol-razlike. Nije Milan uspeo da napreduje iz grupne faze Lige šampiona, a s druge strane u Kupu Italije nema problema, jer su igrači Stefana Piolija u prethodnoj fazi uništili rimski Lacio rezultatom 4:0. Rosoneri su izgubili bodove u poslednja dva meča u Seriji A. Prvo su neočekivano kiksirali na gostovanju Salernitani (2:2), a onda nisu uspeli da zadrže prednost na svom stadionu sa Udinezeom (1:1). Inter je takođe ozbiljan kandidat za tron Italije, nalazi se na trećem mestu sa jednom utakmicom zaostatka i dva boda manje. Nerazuri su u poslednje vreme malo usporili i nije pobedio u protekla četiri kola, a u dva je poražen. Inter se u četvrtfinalu Kupa Italije obračunali sa Romom (2:0). Ne tako davno poraženi su od Sasuola (0:2), a potom nisu mogli da nadoknade neuspeh u narednom kolu od skromne Đenove (0:0).

KRISTAL PALAS - STOUK (UTORAK, 20.30), KEC 1,60

Kristal Palas je solidno počeo u FA kupu, gde je naizmenično pobedio Milvol (2:1) i Hartlpul (2:0) i stigao je do osmine finala. U Premijer ligi Engleske puleni Patrika Vijeire su posle 27 kola aktuelnog šampionata zabeležili šest pobeda i 12 nerešenih ishoda, što im je donelo 30 bodova i 11. mesto na tabeli. Posle uspeha u gostima kod Votforda (4:1), Palas je remizirao sa Barnlijem (1:1). Rival londonskog tima u borbi za četvrtfinale je Stouk, član druge najvažnije divizije u Engleskoj. Stouk je prošao prve dve etape u FA kupu izbacivši Donkaster i Votford. U Čempionšipu posle 33 kola, igrači Majkla O'Nila imaju 12 pobeda i osam nerešenih ishoda, koji su im doneli 44 boda i tek 15. mesto na tabeli. Posle remija u duelu sa Birmingemom (2:2), gosti su pretrpeli dva poraza u nizu.

TRABZON - ANTALIJA (UTORAK, 18.30), KEC 1,75

Trabzon ove godine slavi 55. godišnjicu postojanja i na dobrom je putu da navijače obraduje trofejima. Posle četvrtog mesta u prošlom šampionatu, Oluja sa Crnog mora je veoma snažno krenula u aktuelni nacionalni šampionat, gde je lider posle 27 kola. Bordo-plavi su ostvarili 20 pobeda i šest remija, i imaju čak 17 bodova više od prvog iza sebe. Pored toga, Trabzon je u igri za osvajanje Kupa, pošto danas dočekuje Antaliju u sklopu četvrtfinala dočekuje Antaliju. Inače, gosti su prošle godine proslavili 55 godina, dok se za tako respektabilan period ne mogu pohvaliti ozbiljnim dostignućima. U Kupu Turske Antalija je dva puta bila finalista i ove godine je na putu do ove faze iz žreba izbacila Giresun (2:1) i Hataj (2:0). U Superligi, posle 27 kola, Škorpije su ostvarile po osam pobeda i remija, i zauzimaju 14. mesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Milan
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara