Tejdžon Bjukenan (Foto: @Inter)
Tejdžon Bjukenan (Foto: @Inter)

Interu stiglo prvo zimsko pojačanje: Ješće se palačinke sa javorovim sirupom

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.24. | 14:50

Tejdžon Bjukenan došao iz Klub Briža za 7.000.000 evra i potencijalne bonuse

Bilo je najavljeno, danas je i zvanično - Tejdžon Bjukenan potpisao je ugovor do 2028. godine i postao prvo zimsko pojačanje Intera. Niskobudžetna opcija iz Klub Briža od 7.000.000 koju je milanski velikan jurio i prošlog leta, stigla je da pojača konkurenciju na densoj strani terena gde je nakon povrede Huana Kvadrada Denzel Damfris ostao jedina opcija.

Do danas, nijedan Kanađanin nije bio član Intera, a sa Bjukenanom u Apijano Đentile stižu i neke nove navike. Ako je suditi po video snimku Bjukenanovog predstavljanja u režiji Interovog marketing tima, ješće Nerazuri češće nego ikada palačinke sa javorovim sirupom, najautentičniji kanadski slatki specijalitet.

Izabrane vesti

Šalu na stranu, imaće Klub Briž i pravo na dodatnu zaradu od bonusa u zavisnosti od partija koje 24-godišnjak bude pružao na Đuzepe Meaci. Ako bude igrao kao na Svetskom prvenstvu u Kataru, biće zadovoljni u Interu jer im je Bjukenon skrenuo pažnju baš na Svetskom prvenstvu. Tada je bio jedan od klučnih igrača Kanade za koju je odigrao 35 mečeva. Momak koji je profesionalnu karijeru počeo u Nju Ingland Revolušnu, u Brižu je nastupio 67 puta uz pet pogodaka i 12 asistencija.

Inter sutra od 12.30 dočekuje Veronu, a kako je Bjukenan juče završio lekarske preglede, a danas potpisao ugovor na četiri i po godine, nije realno očekivati ga ni na terenu, ni u protokolu. Ali prve minute mogao bi da dobije već 13. januara na nezgodnom gostovanju Monci.


tagovi

Tejdžon BjukenanInterZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara