Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Milenković: Ljudi su nekad s pravom ogorčeni, znamo da Srbiji fali nešto veliko od fudbalera

M

MrkMlnkvc

pre 6 meseci

Bleki je dobar igrač, ali ništa više od toga. Bio je talenat, ali sada više nije tako mlad i greške koje pravi mu se više ne praštaju, a nije uspeo da napravi sledeći korak i da napreduje u smislu koncentracije u igri. Kada je igraču na leđima ili odmah ispred njega, niko ne može da ga prođe, ali ima na svakoj utakmici te padove koncentracije kada jednostavno ostavi igrača daleko od sebe ili potpuno zaboravi na njega. Takođe, ti padovi koncentracije su i razlog čestog kašnjenja u situacijama kada treba da se napravi ofsajd. Ako nešto ne promeni po tom pitanju, teško će on ikad u neki bolji tim od Fiorentine, a i tu je pitanje dokle će ga držati. A šteta je, jer kada bi samo taj segment u igri uspeo da popravi, sigurno bi bio jedan od najboljih odbrambenih igrača u ligi i sigurno bi onda opet bilo interesovanja iz jačih klubova.
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

On je bukvalno obrnuto od dobrog igrača. Nazaduje od Rusije, zadnje dve godine munjevitom brzinom. Nije samo što je postao težak kikser, nego truje saigrače nervozom i ubija svaku šansu da se igra od pozadi, jer se plaši svojih (ogromnih) tehničkih nesposobnosti. Pavlović i Eraković su logičan tandem. Čak su tromi Veljković i svileni Mašović u ovom trenutku klasa za Blekija.
S

Suhoj37

pre 6 meseci

I da. Naši novinari su isto krivi zbog naslova. Recimo pamtim naslov kada je Zvezda pobedila Liverpul "Pavkov sam srušio Liverpul." Da li ste realni? A šta su ostali igrači? Čunjevi? To isto rade engleski novinari i naslovima vrše pritisak na svoj tim i eto...ništa ne postižu. I oni su luzeri od 1966. godine.
S

Suhoj37

pre 6 meseci

Generalno nemam ništa protiv momka. Samo mi je krivo što mi više ne proizvodimo igrače poput Stankovića, Vidića, Ivanovića a pre toga smo isto imali asova. A što se tiče same igre i tog luzerskog mentaliteta da pobediš jednu Nemačku a izgubiš od Gane i Australije...moj ćale i deda su mi pričali da su se iste stvari dešavale u Jugoslaviji kao i sada. Samo nekad ti neki pojedinci su jednim potezom uspeli da rešavaju utakmice i to prikriju. Kakav smo tim uvek imali a nikada nismo ništa postigli osim zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Šta je to u mentalitetu, ne znam. Hrvati su taj problem rešili i za 24 godine za tako malu zemlju biti drugi i dva puta treći...stvarno kapa dole. Mislim da i sada imamo dobar tim makar da prođemo grupu na svetskom ili evropskom prvenstvu, ali nešto je u mentalitetu igrača. A samim tim i u FSS. Znam samo da smo izgubili zlatnu generaciju orlića iz 2015.
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Hrvati, za razliku od nas, poštuju svoju emigraciju. Oni su Jugoslaviju srušili preko svoje emigracije. Oni verno jure svakog klinca iz inostranstva. Jeste Modrić tata, ali bez Raketića nebi uspeha bilo. Mi imamo Bajčetića, Kerkeza, Ugrinića, i Maleša, koji gledaju kako mučimo Samardžića. Znam da Kerkezu nije žao. Sumnjam da će biti ostalim.
j

ja sam Zvezdas

pre 6 meseci

i samo cu napisati da sam ponosan na svu svoju bracu svaki put kada istrce na teren. Greske su sastavni deo zivota i svima se desavaju. neka je on dobar covek a sve ostalo je nebitno.
L

Lazeta

pre 6 meseci

Pavlovic i Bleki nemaju drustvene mreze, uvek tu za reprezentaciju, nemaju tetovaze, sve pohvale za momke. Ponašanje 10.
N

Nemanja1988

pre 6 meseci

Wow.. Bleki nema tetovaze ali je drvo Javorovo.. To sto se nije sarao ne znaci automatski da je dobar fudbaler i covek.. Ne znaci nista osim njegovog licno izbora dal se sarati ili ne..
m

mr2023

pre 6 meseci

...desetine komentara na svaku fudbalsku vest jeste...mamini i tatini sinovi... ...pa da više imenujemo te fudbalere...ko su...gde igraju...ko su od tih sinova igra za reprezentaciju.. ...koliko časnih i prepodobnih na komentarima i na vesti o vremenskoj prognozi.. pa gde su onda u stvarnom svetu... Dakle...da prvo imenujemo...pa da se krene sa te tačke...da vidimo druge opcije...
N

Nejbi

pre 5 meseci

Zvezdasi ,Partizanovci ono vase sveti grb ! Ima li ista svetije od grba SRBIJE , po meni nema. Nemamo mi taj mentalitet,mozda Mitrovis. Ostali samo _Evrici-
P

Pravo u centar

pre 6 meseci

Mi Srbi smo skloni tim euforijama. Bukvalno od danas do sutra. Pobediš danas i euforija do neba. Sutra izgubiš i ništa ne valja. Kakav intervju iz kog mozes dosta da naucis pa neka se urami da se spuste svi ovi mamini i tatinu sinovi na zemlju! Bleki je pravi pokazatelj rada truda napredovanja u zivotu kao covek u tisini a takvih je danas nula!
N

Neksaaa

pre 6 meseci

Polu-čovek, polu-da ne nabrajam sad hah salu n stranu, jeste imao greske ali jedan od retkih kojem je stalo i vidi se želja kad krene utakmica, kao kod Mitrovica, Pavlovica i Tadica ... Vama niko ne valja, voleo bih vas da vidim na terenu protiv onih zveri ...
P

Princip

pre 6 meseci

pa da ti stalno ne kiksas bilo bi sigurno bolje. ko te stavlja stalno da nas unistavas. i opet ces izgleda
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Napoli, Fiorentina, Bolonja, Parma, 4 "romanticne" ekipe, Djenova, Torino, Milano, Rim- gradovi sa ljutim derbijima. Atalanta, Verona, Udineze, Bresa ili Empoli (eventualno Perudja ili Bari), Palermo, Kaljari- vratite staru ligu od 20 klubova!
D

DušanRSRS

pre 6 meseci

Nemam ništa lično protiv ovog momka, ali mi nkako ne ide u glavu da je on profesionalni fubaler. Onaj ko ga je prodao u Violu treba za predsednika drzave da nam vrati Kosovo. To što igra kod Piksije je u skladu sa slektorovim iskustvom i znanjem dunstera.
P

Pedja 33

pre 6 meseci

Ne ocekujem nesto sasvim prosecna, a to je da idete na neko prvenstvo I prodjete grupu
S

Staaaa

pre 6 meseci

Sta je ovo, dva sata da odvojis vreme da bi procitao intervju... svaka cast na strpljenju
F

Friksipik

pre 6 meseci

Prepametan momak! Vidi se da ima mozga u odnosu na danasnje fudbalere, ceni svaki deo svoje karijere, strpljivo i pametno gura napred, a ne kao ostali maminu sinovi koji samo lete za parama i propadno posle godinu dana. Reprezentacija je najveci teret koji igraci imaju jer je nasa drzava duboko nesrecna u svojim zivotima i u tome traze neku svetlu tacku na kraju tunela. Srbija ima velika imena u reprezentaciji i zato se ocekuju veliki rezultati. SMS i Mitrovic prelaskom u Arabiju su pokazali sta im je bitnije. Pare ili karijera, uspeh ili zivotarenje. Kada ustanu ujutru imaju samo zidove i pare, nista vise. Bleki cekamo te u INTERU MILANO
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Pljuju najtrofejnijeg trenera u Evropi, pljuju najboljeg tenisera na svetu zato što se pojavi na Partizanovoj utakmici, pljuju trenutno najboljeg košarkaša na svetu iako je pre toga igrao kvalifikacije i doneo nam svetsko prvenstvo, pljuju Mitrovića kada promaši penal, pljuju normalne momke bez mrlji Milenkovića, Pavlovića, Kostića, Živkovića.. A uzdižu Čovića, Terzića u slične spodobe.. Da to su vam ukratko većina u ovoj državi..
S

Stoposto

pre 6 meseci

Ovo je najrealnije slika naseg drustva, drzave i sistema u fudbalu. Mafijanje na svakom mestu, botovi i placenici koji se prodaju za hiljadarku
F

Filippoinzaghi87

pre 6 meseci

Odlican 5, sedite kolega Arsenicu :)
G

Gembe

pre 6 meseci

Jesi mi to ljut zbog Igokejice?
d

d. g.

pre 6 meseci

Ti prvi pljuješ Đokovića i mrziš Zvezdu više nego što voliš svoj klub. O kvalitetu igara Milenkovića i Pavlovića može da se diskutuje. Mitrović pruža maksimum u reprezentaciji.
P

Piksimajstore

pre 6 meseci

Decko zivi svoje najbolje godine na pravi nacin bez pompe, skandala i mrlje u karijeri. Svaka cast na kulturi i normalnosti pa da te gledamo sledece godine u najjacim svetskim klubovima!
d

d. g.

pre 6 meseci

Ja sam daleko od ogorčenog. Limitirani smo po pitanju kvaliteta igrača i svaki plasman na veliko takmičenje predstavlja uspeh. Naši igrači sem Vlahovića i Kostića igraju u osrednjim klubovima. Sad se priključio i Pavlović ali to Piksiju ne znači ništa. Treba biti samo realan i reći da u fudbalu nikad, sem perioda pred raspad, nismo predstavljali neku silu. Što se srpskih trenera tiče oni su zaglavljeni u 20. veku i oni su jedan od glavnih razloga posrtanja mladih. Daleko su od ozbiljnih liga i modernog shvatanja. Ne vidim ja tu neki boljitak u budućnosti.
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

U pravu si Kiksauskas, podji od sebe prvo
m

misli covek

pre 6 meseci

Mozda je covek shvatio da ima bitnijih stvari u zivotu od sutiranja lopte i zabavljanja "navijaca"...
g

glavati.ateista.siptarcina

pre 6 meseci

Bitno je da je iz Partizana i da ga Piksi drži, to što su ga Švajcarci dvaput otkinuli nema veze, ja svakako boljim albansko primorje.
m

mikuli

pre 6 meseci

Pa otkinuli su i Tosica pa niste kukali narikace sa severa
b

bravo dečko!!

pre 6 meseci

Veoma normalan i kulturan, uvek na mestu, bez ispada, starlete, splavova, tetovaža.. 3 milj. Godišnje i odigrati preko 220 utakmice u serije A je za respekt! Samo tako nastavi!!
O

Ooooooo

pre 6 meseci

Brate svaki imalo bolji igrač je napustio Fiorentinu,Nastasic, Vlahović pa čak i Jovic, njihova politika je prodaja igrača,pa se ti zapitaj sto on nije jos uvijek otisao,nit je tu odrastao nit ima bogovsku platu a niko ga ne traži. E to je njegov kvalitet
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Jovic nije otisao zbog kvaliteta nego nekvaliteta.
M

Mas

pre 6 meseci

Veliko u fudbalu kad smo poslednji put uradili? Na zalost nikad ( mladje selekcije ne racunam, to je omladinski fudbal ). Ako je veliko ( a izgleda da jeste ) prolaz grupe inda je to 1998. u Francuskoj.Ako momci koji su bili prvaci sveta nisu napravili neki uspeh u seniorima sta ocekivati od ovih U21 sto su dobili 9 komada od Engleza ?
.

.i.

pre 6 meseci

@Mas Pa uradili bi mi nesto da nam npr igraju najbolji,a ne prevare kao VMS,SMS (Bez njih u orvoj mi smo osvojili EP U19 i SP U20. Da nam je selektor Paunovic i da nam igraju najbolji mozda bi uradili nesto veliko.Bar bi prosli grupu negde. Pustite komentar
D

DjulaMeshter

pre 6 meseci

Ovaj decko je u strasnom padu forme
@

@...

pre 6 meseci

On nikad nije ni bio u formi. A kad se setim kako su grobljani kokodakali da je on novi Vidic 🤣
L

Lazeta

pre 6 meseci

Milenkovic, Maksimovic, Lukic, Pavlovic, Erakovic, Gajic, Zdjelar najnornalniji momci u rep, prosto nemoguce da ih mrzis.
S

Sb

pre 6 meseci

Svaka njemu cast kao coveku,ali prosto za ovakav sistem koji forsira Pilsi on nije igrac koji treba da igra
s

stankelitza

pre 6 meseci

Zdjelar?
v

verteks

pre 6 meseci

Cuj veliko, fali nesto srednje za pocetak. Na stranu savez i selektori, pravo je pitanje kako ste i zasto ti, Sergej, Jovic, Radonjic, Grujic, Zivkovic, Lazar Markovic i mnogi drugi, bili bolji pre 3-4 godine nego sad, kad ste u najboljim godinama. Da ste umesto toga napredovali, druga bi se pesma pevala.
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Upravo tako, kada se branimo treba svi da pomazu odbrani, protiv Madjara onaj drugi gol, Pavlovic ide na krilnog igraca on dodaje of veznom i Gudelj koji je ostao u napadu kasni i Pavlovic ne stize do tog drugog igraca i primamo golcinu, to je Gudeljov gol.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ajmo Bleki samo nas odvedite na EURO i tamo ginite za dres, tesko je to ostvaritit kada su u reprezentaciji rasplazi poput Urosa Racica i Nemanje Radonjica. Da ne bude da ih vredjam jer su Zvezdasi bolje neka pozove Milana Gajica i Luku Ilica, redovno igraju momci i u dobroj su formi!
Š

Škrabotina

pre 6 meseci

Nikako Gajić. Bekovi kod Pikseta zabranjeni. Evo ja sam veliki Zvezdaš ali tvrdim da bi nam onaj vaš kasapin Zdjelar lego ki budali šljaga.
X

Xao

pre 6 meseci

Uvek su falile sitnice kao sto su savez i treneri

ZetaReticuli

pre 6 meseci

I igrači...

ZetaReticuli

pre 6 meseci

A i navijači, pare, i talenat

Искрено речено

pre 6 meseci

није некад .....УВЕК