Komentari na vest

Ispovest Zlatnog dečaka - 24 sata od amputiranja ruke i 24 sekunde za pitanje zašto nije postao Zlatna lopta

P

PATO PATO PATO

pre gotovo 2 godine

Dočekah i ovu ispovjest... I dan danas mi je žao što nije imao dugotrajnu karijeru u Milanu. VELIKI PATO Hvala na ovoj predivnoj priči! Želim ti sve najbolje u životu
Z

Zvezdas95

pre gotovo 2 godine

Neponovljivii talenat !!! Patak ! Još njegov dres cuvam … crno crne boje …. Nikada više neće biti takve ljubavi u fudbalu i strasti, pogledajte imena i veličine samo koje su sedele u svlačionici milana … da se najezis
e

ercov

pre gotovo 2 godine

Mi smo narod poznat po kritici i omalovazavanju svega i svakoga ko poseduje vrednost i tu vrednost ne istice svakog trenutka dok traje i postoji tj uzdizemo i divimo se nekom i necemu da bih sutradan sve to porekli najgorim i najprimitivnijim recnikom. Ova Patova ispovest je najlepsi pokazatelj svim tim pljuvacima da pre nego sto pocnu da pljuju, prvo stanu pred ogledalo i pogledaju sebe.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Само вјера у Бога и успјећемо у животу! Свака част Пату на искрености. Џаба је за просутим млијеком плакати.
P

Pfc

pre gotovo 2 godine

Pato-ronaldinjo sjajan tandem u jednom periodu
C

Crvenocrni

pre gotovo 2 godine

Patak! Tako sam ga zvao dok je igrao u Milanu,najveći talenat koji se pojavio u klubu a nije ispunio svoj puni potencijal za ovih dvadesetak godina koliki pratim i navijam za njih.Kakva priča druže.Drago mi je da se zalečio i da i dalje radi ono što najviše voli.
G

Gost99111

pre gotovo 2 godine

Samo nek si živ i zdrav! Bože zdravlja! :)
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Toliko je bio dobar i imao potencijal da sam u jednom momentu i zaboravio na Ševčenkov odlazak u Čelzi. Šteta za silne povrede, ali očigledno da je više maštao nego što je radio na sebi.
l

lstrale

pre gotovo 2 godine

kakav tekst čoveče.odusrvljen sam.onaj gol protiv barse ću zauvek pamtiti.To je klasa!
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Njemu je barbara dosla glave. Zabavljas se sa cerkom milijardera i vlasnika kluba u kom igras. Imas sve privilegije to je sigurno. Onda se uzdignes i pocnes da svrljas da ne treniras redovno i krenu povrede. To nije rekao ali svakom navijacu milana je bilo jasno sta se desava.
K

Kdkd

pre gotovo 2 godine

Sta im se zahvaljujes, novinar nema nista sa tim. On je samo prepisao. Patove reci su te koje su odlicne.
K

Kdkd

pre gotovo 2 godine

Bilo upuceno ovom Mop-u, ne znam kako ovde stiglo :D
P

PATOOO

pre gotovo 2 godine

za mene ćeš uvek biti najveći svim vremena tvoja pojava tvoj lik su za mene bili nešto što sam sa uživanjem gledao i pratio zauvek ćeš ostati moj omiljeni Igrač,,,
Z

Zuba bez zuba!

pre gotovo 2 godine

Počeo sam da čitam pa prestao jer me smaraju ove priče,izgovori tipa bio sam mlad,siromašan,bla bla bla....Svako ima svoju priču pa tako i ja ali nažalost nisam iz Brazila nego iz Srbije gde ko je talentovan propada ako nema leđa ili ako ga tata ne pogura!Ovaj je bar igrao za Milano i sad tu nešto rese a ja sam bio Zuba za siromašne i nikakve vajde nisam imao od toga!Prema tome,ne ložite se na te priče jer su sve iste!
p

patojeklasa

pre gotovo 2 godine

Bukvalno posle trece reci sam prestao da citam tvoj komentar,odmah sam ti udario minus.Sigurno od sladjih minusa ovde ako ne i najsladji koji sam stisnuo.Pozdrav
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Ja se izgubim u ovako ogromnim tekstovima.
R

Randy Orton RKO

pre gotovo 2 godine

Najveci talenat od R9 koji se pojavio, Pato je moj savrseni fudbaler kakav Mesi i Ronaldo….
v

volimovogigtaca

pre gotovo 2 godine

Alesandre Pato... Znam 10 momaka u mom gradu najmanje koji imaju i dan danas nadimke po njemu.Znas ono kad si klinac das gol i izderes se ime nekog igraca...E ja sam bio Runi,a oni Pato...
p

patp9

pre gotovo 2 godine

Koliko mi je krivo za ovog decka sto nije stigao dokle je trebao...Taj prvi korak,dribling,brzina,ubrzanje...Sve.Imao je sve sto treba da ima moderno krilo...Uvek mi je bio drag i simpatican igrac.
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Legendarni Patak. Jedan od omiljenih igraca tog vremena. Bas sam pre par dana gledao njegov gol kada je kao na motoru prozujao kroz 4-5 igraca Barse. Ubica od igraca sto se tice tehnike, osecaja za gol i fudbalskog znanja, ali neke druge stvari se nisu poklopile. Kako god, uzivaj majstore, zasluzio si
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Odlican tekst. Nazalost, zivot i danasnji fudbal su takvi da to sto je neko vise covek, to su mu manje sanse da uspe. Tu i lezi jedan od razloga, zasto zadnju deceniju medju deset najboljih igraca je tesko naci jednog koji kao osoba ima narocite kvalitete. A nije uvek bilo tako do pre petnaest, dvadeset godina, mogao je neko da se identifikuje sa osobama kao sto su Maldini, Cavi,Anri, Redondo, Sevcenko, nasumicno sam ih naveo, danas bih kao pozitivan primer osobe a koji je izuzetan igrac naveo De Brujnea, mozda donekle Embapea, Kantea i Zorzinja. Ali u ovom periodu pre svih ovih pblika spektakla,hiper-komercijalizacije ovi su bili vecina a sada nisu, Holand, Firmino, Dibala, Foden, koja je razlika, svi su na isti kalup, kome moze da se svidja bilo sta kod njih sto nije direktno fudbalsko ?

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Објасни молим те коју заједнички црту имају Фирмино, Дибала, Фоден и Халанд ? Сем наравно што су фудбалери ...
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Upravo sam ih nasumicno naveo kao genericki profil uspesnih igraca, koji u celini kao osobe za koje se ne moze reci da su svojom licnoscu i karakterom dosli do visina, nego talentom i radom. Iako i talenat i rad zasluzuju postovanje, cesto primitivni, bahati i castohlepni su ti koji su najambiciozniji, samim tim imaju najvise volje za radom, a talenat je nesto sto je skoro izvan samog coveka koji ga ima. tU takvom svetu gde bi skoro majku prodali u belo roblje za uspeh i slavu, neko ko nije takav ce se izuzetno tesko snaci. Moj komentar je bio relativno razumljiv, dodatnim pojasnjavanjem je verovatno manje razumljiv jer je tesko objasniti u nekoliko recenica.
R

Realno gledano

pre gotovo 2 godine

Malo je igraca za koje mi je zao sto nisu ispunili potencijal. Pato, Isko, F. Tores(sto duze nije ostao na top nivou)... Bas steta za te momke ali opet karijere bolje od proseka
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Svaka čast na tekstu. Odličan

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Svaka cast za intervju,veoma zanimljiv za citanje. Kaka mi je u tom periodu bio omiljeni fudbaler,ali je i Pato bio veoma vazna figura u Milanu iako je bio klinac. Prosto je bilo neshvatljivo kako je odjednom propao umesto da bude mozda i najbolji napadac na svetu,obzirom da mu se po faci videlo da nije tip igraca koji bi protracio veliku karijeru zbog zurki kao recimo Baloteli,ali na kraju sam pomislio da je to razlog. Mozda nije ostvario svoj potencijal,ali je svakako imao lepu karijeru i u jednog trenutku je bio u samom vrhu.
G

Gostwa

pre gotovo 2 godine

👏👏👏👏👏
a

ana m.

pre gotovo 2 godine

ostavite ovaj tekst ceo dan na naslovnoj strani. vrh je. igrao sony sa milanom i zato se odlucio za milan. mocni Pato.

milford

pre gotovo 2 godine

Zvuci nestvarno da čovek ima samo 32 godine.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Odlican tekst. Bravo !
A

Asignatura pendiente

pre gotovo 2 godine

Vrhunski tekst. Lepa ispovest Pata. Moram priznati da se nisam nešto bavio temom zašto ovaj dečko nije ispunio svoj potencijal, mada svi znamo da je bio talentovan za mnogo više od onoga što je ostvario. Ali drago mi je da nije zapao u dubiozu, depresiju... Po ovome što je rekao, reklo bi se da je ispunjen i srećan uprokos tome što je mogao da bude u top5 igrača svog vremena. Ali šta ćeš, nije sve u talentu. Mnogo toga je i u mentalnom sklopu, vaspitanju. Pošto je otišao sa 11 godina od kuće ne čudi me što nije mogao da se izbori sa demonima koji te okružuju kada si poznat i slavan. Da je imao radnu etiku jednog Kristijana sigurno je da bi se sada o njemu pričalo nešto sasvim drugo. Ali nisu svi roboti i nje ovaj svet baš toliko jednostavan. Hvala za tekst. Poučno za neke. A za ovog @rea što je dole komentarisao, samo materijal da se sladi jer nesrećni ljudi vole kada su i drugi neostvareni i nesrećni. Okreni se Bogu kao Pato. Možda se pronađeš. :)
D

Det Pato gaj

pre gotovo 2 godine

iz ful of šit! Hi iz litl dambas!
K

Krištof Dugari

pre gotovo 2 godine

Brutalan tekst,kad se pojavio bio je Mbape pre Mbapea,neverovatan brzina,neverovatna lakoća davanja golova,tada sam mislio novi Anri...
D

Djomlica

pre gotovo 2 godine

Nikada mi za jednog igraca nije toliko zao sto nije ostvario do kraja svoj potencijal. Ali ocigledno da je covek srecan sa svime sto je prosao i postigao u karijeri... Najbolji 'intervju' koji sam ikada procitao.
K

Kahaber Kaladze

pre gotovo 2 godine

Kakva prica, kakav tekst, kakva ispovest!!! Brat moj napaceni. Kada je potpisao za Milan, bio sam najsrecniji klinja na svetu. Nije pokazao ni 10% svog talenta, ali gol Barseloni, titula 2012te i to sto je bio sa Berluskonijevom kcerkom - sve mu je oprosteno! Puno srece u ostatku karijere i zivota , legendo💪🏻
G

Gostrealno

pre gotovo 2 godine

da si otisao kod doktora Nikolica ,miroljubovog druga danas bi imao par zlatnih lopti ,ne bi se previjao od bolova po aerodromima , ali to je sistem.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Nedostatak talenta, kvaliteta i radnih navika. Nije ni prvi, a bogme ni poslednji, fudbaler kom je predviđano nešto za šta nije dovoljno talentovan/sposoban. Kakav je to Pato talenat pokazao da bi se dovodilo u pitanje kako nije uzeo zlatnu loptu? 2 solidne sezone u Milanu.
S

SHE\/A

pre gotovo 2 godine

Jedno je sigurno. Ti si pokazao svojim komentarom da si mnogo nesrećan ćovek. Oprošteno je onom koji ne zna, ali ti glumiš sveznalicu, a pojma nemaš. Za početak, nauči da razlikuješ šta je talenat, a šta radnik u fudbalu. Pošto si dva puta ponovio da Pato nije imao talenat, mora se priznati da si ti životni antitalenat.
p

patopato

pre gotovo 2 godine

Momak igrao u Milanu,Celsiju,a nije imao talenat? Je l' postoji sansa da mu se obrise komentar?
r

rea

pre gotovo 2 godine

@patopato, nije imao talenat da postane najbolju fudbaler generacije. Talenat je svakako imao. Elem, Dača Pantić igrao u Čelsiju.
p

patopato

pre gotovo 2 godine

rea,kad dodjes do top top nivoa,tu talenat ne igra skoro nikakvu ulogu,tu fizicka sprema i psiha najvise dolaze do izrazaja...Pa slusao sam 94839382 intervjua svih najboljih sto nasih sto stranih igraca.Psiha odnosno glava je cudo. Eto spomenuo si Dacu Pantica,nije imao glavu za profi inostrani fudbal.Strasan talenat i potencijal je imao,sigurno ga oni ne bi uzeli tek tako,veruj mi sta ti pricam.Igram kod nas 2. ligu i dan danas.Znam sve kako ide Ako nemas jaka ledja ne mozes nista,ali ima i strasnih fudbalera...Pozz