Komentari na vest

Istorijska blamaža Olimpijakosa (VIDEO)

O

OLIoli

pre gotovo 2 godine

E sad vidite, kad Olimpijakos tako slab, a u njemu ni Markovic, ni Zdjelar nisu sastavili dve utakmice u prvom timu, pa i ovaj Cumic, u najavi sto dolazi Partizan. I sad takvi u Partizanu su glavni.pompezno se najavljuju i krene kukanje kad odu.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ni Zvezda nema ozbiljnog protivnika u ligi. Da vidimo kako će proći protiv Pjunika
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Lopta je okrugla i danas svi igraju fudbal...
R

Realnooo

pre gotovo 2 godine

Godinama stagniraju jer nemaju adekvatnog protivnika u prvenstvu. Nesto slicno je moglo i Zvezdi da se desi, medjutim Zvezda malo bolje igra u Evropi pa igraci ne mogu bas toliko da se opuste tokom sezone kao Grci. Plus ogroman broj stranaca u Olympijakosu ne oseca klub i te navijace, tako da je sve kontraproduktivno. Isto se desavalo i Zvezdi i Partizanu, kako u fudbalu tako i u kosarci pogotovo.
3

33331

pre gotovo 2 godine

Pjero odlican igrac zapazio sam ga u Gengampu prosle godine e moj Mrkela i skauting sluzbo sta vi radite.
n

nbgd

pre gotovo 2 godine

sto im nisi poslai mail da ga gledaju?
g

gustavklimt

pre gotovo 2 godine

Hahahaha! Ali ovo kukanje za igracem koji je dao dva gola…a da je dosao kod nas prosao bi kao Ohi. Popljuvan i sazvakan! Nemamo mi Zvezdasi uopste meru. Sta se sve zamera nakon 5 godina evrope, izborenog mesta u grupnoj fazi Lige Sampiona, odlicnih partija…ali ne vredi. Kada mi uzmemo nekoga na zub, to je masina. Opustite se malo!
v

vdd

pre gotovo 2 godine

Pa i Makabi dovodi strance i dosta njih igra u klubu i imali su presudnu ulogu. Mislim da Grci sada vec, kao jedno vreme Kiprani kada im je dobro islo sa stranim igracima starijim pa sada dosta padaju. Grci generalno dovode starije igrace koji su bili zvezde ali imaju ozbiljne godine i do njih se trazi da budu nosioci igre. Mozesa to kad dovedes 2 , 3 igraca starija kao sto je radio Milan alo dok su ostalo klinci ili igraci u najboljim godinama, mada je i Milan veliko iznenadjenje da je uzeo titiulu. Ali igraci kojima karijera ide nizbrdo i gde nema sanse da je podignu zbog godina je velika glupost sto se vidi. A nama treba da je to nauk, Ok dovesti igraca iskusnog, ali uglavnom treba da se dovode mladi igraci stranci koji zele da urade nesto i koje mozes da oteras ako nesto glumataju. A i mi mnogo nesto dovodimo te starije strance ali i domace igrace koji su svoj zenit dali u nekoj drugoj ligi. To nije Ok
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Marinakis zadnje dve sezone se potpuno okrenuo ulaganju u Notingem Forestu,Oly ionako nema ozbiljnog protivnika u grckom prvenstvu i to se prenosi na rezultate i igre u kv.za lš zadnje 2-3 sezone
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Kao da niko ne sme da igra fudbal osim para i imena.Kao dali pare i to je to osvajamo sve.Milsim da momci iz Haife pre svega su bili fenomenalini i ne treba im oduzeti to.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Људи,морамо да схватимо да данас сви играју фудбал,чак и ове екипе на које су се некад правиле гол разлике и пумпали по 5 комада,тога више нема,то је прошлост у овој фази поготово.Као Гробар искрен савјет циганима да озбиљно схвате Пјуник.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ovo nije nista cudno. Marinakis se zaigrao i posvetio Notingem forestu, sto je i normalno u smislu biznisa, ali je skroz zapostavio Olimpijakos. I to je naplaceno odmah. Morao je ipak vise da ulozi u tim koji je tako blizu lige sampiona. Nije da mi je nesto zao ipak)))
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Мени је то небулозна политика клуба доводиш светске звезде(наравно преплаћене), притом странци(готово сви), и очекујеш да ће да се боре да гину за клуб(многи и да хоће не могу, јер су у таквом стању). И После свега горе набројаног очекујеш резултат, нормалан човек би једино могао да очекује банкрот.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Nikakva ovo blamaža nije, jer je Olimpijakos donja liga evropskog fudbala. Nešto ovakvo uvek može da se desi, jer niti imaju ime, ni istoriju, ni bilo kakvu težinu da ih shvatimo za ozbiljno. Uvek su topovsko meso i za polu-ozbiljne ekipe, a kamoli za top klubove. Oni nisu ni nivo jednog Šahtjora koji bez obzira na vazda 20 Brazilaca, opet nije odmakao od plafon trećeg mesta u grupi Lige šampiona.
К

Капија

pre gotovo 2 godine

Како не схватате више да су навијачи (ултраси) направили заједничку причу и створили братски однос између навијача, ултраса. Наравно да сви гледају, пре свега, свој интерес, па онда туђи. У управама клубова седе људи који раде у интересу клуба у ком се налазе. На крају крајева, тешко где ћете наћи поштене људе у клубовима. То је бизнис, шта онај тамо неки Маринакис мари за те односе? Тај би и најрођенијег продао за паре нпр. Тако је и са осталима.
Z

Zvezdalica

pre gotovo 2 godine

Ja ih nikako ne volim, uvek noz u ledja, odvratan klub, kao i svi grcki...
T

Tekst

pre gotovo 2 godine

Čitajući pomislio sam ,ovo je neko napisao tekst za Zvezdu…
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Zamisli imaš u odbrani Manolasa, Vršaljka, Lalu (svojevremeno, najboljeg beka Lige 1), Sokratisa, Sisea i dodje Haifa bam 4 komada u Pireju

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Olimpijakos vec unazad nekoliko godina stagnira I ide unazad svake godine I'ma slabiji Tim jeste SI nabrojao sve te igrace Ali ti igraci vec 3 godine I'm karijera ide nizbrdo I nisu igrali na visokom nivou ovaj Makabi uigran Tim sa kvalitetnim domacim igracima I dobrim strancima imaju dobrog trenera uopste nije iznenadjenje jeste iznenadjenje sto je visok rezultat Ali sto su prosli nije pa oni su na kladionicama na domacem terenu bili favoriti a sad je na Olimpijakos u sred Atinu kvota bila 1,9.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Sad sam video da su Lali skinuli broj i da ga neće vraćati. Zvezdo, evo je prilika za odličnog desnog beka

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Kakav spic Pjero jebe kevu
V

Versaci

pre gotovo 2 godine

Cofi legendarni. 😎
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Bas mi je drago zbog Olimpiacosa. Više su nanijeli štete Zvezdi već bilo koji drugi klub. Kao Zvezdaš mrzim taj klub više nego bilo koji. Bratski klub..
p

patriote

pre gotovo 2 godine

mogli ste pomenuti naseg igraca koji je odigrao 90 minuta za Haifu!!
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

Sta da ocekujes od Ekipe koja ima cak 43 igraa, koji su preplaceni ili polu propali Fudbaleri. Izcepase ih Jevreji kao slinu
o

ofagaradabam

pre gotovo 2 godine

Haifu vodi Barak Bakar, sećamo ga se dok je vodio Hapoel Berševu i prošao grupu LE u kojoj su bili Inter, Sautempton i još neko. Kvalitetan trener, uspesi nisu slučajnost.
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Pazi ovog napadača Makabija.. Našli ga u drugoj ligi Francuske.. E to je skating, reč za koju Mrkela nije čuo.. Taj sigurno nije koštao mnogo, niti igra za veću lovu nego ovi nasi trenutno..
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Kostao je 1.6 miliona evra. Malo li je ?
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

I Motika je koštao 2,5M . To ti je skauting
S

SamoTi

pre gotovo 2 godine

I šta sada? Lik je 1.6 mil e iz druge lige francuske. Da je Mrkela to uradio ne smem ni da zamislim šta bi se ovde pisalo o kombinacijama. Šta misliš I da je došao kod nas, šta davao bi 50 golova po sezoni, šta?Zato samo ovde vi I imate svoju vrednost jer lupate bez činjenica a kada I dovedemo tako nekog zna se da nema šanse da opravda očekivanja. Šolja mleka...
t

tenkista

pre gotovo 2 godine

Ako! Pedro Martines je dunster, to je i dokazao, obični ziheraški trener takva degradacija fudbala je morala biti kažnjena! svaka čast Haifi, pokazali su da ne kalkulišu i razbili ih. Bravo!
:

:3

pre gotovo 2 godine

Gledano po rezultatu ovo jeste blam, ali Haifa je u oba meča nadigrala Olimpijakos i zasluženo prošla. Nije to amaterska ekipa, taj klub je igrao i LŠ. Prošle godine su igrali u najjačkoj grupi LK i bili konkurentni u svakom meču. Pre toga su u prvom kolu kv. za LŠ ispali od Kairata, a onda su do LK sve počistili. Imaju sjajnog trenera Baraka Bakara koji je već imao senzacije sa Berševom. Imaju i jak domaći teren.
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

@ :3 Au Brate mili napravio od Macabia da je Real. Olimpiakos mora da bije Macabi u svako vreme i u svako doba. Ali su Manekeni. A sto se tice Haife oni sledecu Rundu ispadaju...eto koliko su dobri.
:

:3

pre gotovo 2 godine

@Spartanac - nigde nisam napisao da je to Mančester siti, nego da je to balansirana i kompatibilna ekipa koja je jaka za ovaj nivo fudbala. Ti ih verovatno nisi pogledao nikad, i očekivao si da će Olimpijakos samo na bazi reputacije preći ovo kao plitak potok, a to što su nakrcali tim istrošenim strancima i igraju dekadentno sa Martinsom, nema veze. Eto, videćemo dokle će Haifa.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Како мије драго, због ових гњида штосу испали! Најодвратнији тим, шатро братски звездин. Како их само размонтираше хазари, свака им част!
T

Teodul

pre gotovo 2 godine

Jos pamtite kada su vas dobili u EL? Navikli ste da vam se sklanjaju, a kada neko to ne ucini, onda ga mrzite! Kakva je to moralnost???
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Izraelci odlično krenuli, Haifa u 3 kolo lige šampiona, Tel Aiv sigurno ide u 3 kolo LK i najverovatnije i Ber Sheva, a Netanja ima šansu kod kuće poslije remija sa Basaksehirom