Komentari na vest

Italija čeka Manćinijevo obraćanje: On bi da ostane, sprema se smena generacija

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Ja ne znam sta su ocekivali osvojili euro niko nije ocekivao nisu na nivou ni top 5 evropskih reprezentacija po igrackom kadru u prvih 11 im igraju samo 3 igraca iz top 4 ekipa Italijanskog fudbala od 25 igraca u protokolu vise od pola cine igraci iz ekipa koji su od sredine prema donjem delu tabele relano Mancini je na euro izvukao vise od maksimuma od ove ekipe moralo je negde da im se vrati plus u napad imas Imobile koji je u reprezentativno dresu skroz beskoristan igrac u odnosu na dokaz na preko 60 utakmica civek postigao samo 15 golova a 3 ig4aca koji su bili napred protiv Makedonije na zbirno preko 150 utakmica nemaju 50 gola u reprezentaciji totalno je limitiran igracki kadar.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Nisam simpatizer Manćinija ali ako je valjao nakon Evropske titule valja i sad.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Covek je po svemu zasluzio da ostane. Osvojio Euro, ozivio raspali italijanski fudbal. Nije on kriv sto mu Igrac u dvije bitne utakmice masi ne jedan nego 2 penala!!! On je u svakom mecu kvalifikacija dominirao i diktirao tempo. Tako da Mancini treba da ostane.
M

Manciniiiii

pre oko 2 godine

Pa bas zbog toga sto je osvojio Euro a sada morao da igra baraz i ispao od Makedonije u sred Italije...znaci da nesto vise ne stima i da bi najbolje bilo da ode...svaka cast za Euro...ali bas na tom Euru je postavio visoke standarde,ekipa uvek mora da napreduje,ovo protiv Makedonaca je bio veliki debakl i 2 koraka nazad! Da su recimo prosli Makedonce pa ispali od Portugala,e to vec ne bi bila ovolika tragedija. Ne kazem ja za njega da je los trener,daleko od toga. Ali ovakvi porazi se odraze i na odnos sa igracima,medijima,navijacima....ovakvi porazi bole i tesko da ce Italija sa njim na celu moci da se vrati na pobednicki kolosek...sa nekim drugim trenerom da,ali sa njim jako tesko...jos ona prica ; e nije trebalo da igramo baraz...pa druze ako ga igras,znaci da si trebao da ga igras! To sto je "trebao" svajcarcima da da 3-4 gola,ili koliko vec prica? Pa sto ih niste dali?
D

Dejani

pre oko 2 godine

Sto da ne ostane, osvojio je Euro. Onda su poletili previsoko i dozivjeli ovo.