Ibrahim Tanko (©MN Press)
Ibrahim Tanko (©MN Press)

Ivanjičani u top formi, Loznica bez Milinkovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.12.21. | 09:17

Prva liga Srbije: Javor sakupio 16 bodova u prethodnih šest kola i u slučaju novog trijumfa preskočio bi Mladost GAT na drugom mestu

Ivanjičanima su pre početka Prve lige Srbije bili favorit za povratak u Superligu. Nije sve funkcionisalo u timu Javora u prvom delu šampionata, ali kako se godina bliži kraju tim Milovana Milovića igra sve bolje.

U slučaju pobede u današnjem (13.00) zaostalom meču 16. kola drugoligaškog karavana protiv Loznice, Javor bi izbio na drugo mesto, preskočio bi drugoplasirani Mladost GAT i prišao lideru Inđiji na samo četiri boda.

Izabrane vesti

13.00: (3,50) Loznica (3,15) Javor (2,10)

Ivanjičani imaju pet pobeda u poslednjih šest kola. U sredu su razbili Mačvu u Šapcu sa 4:1. Loznica je na 11. poziciji, ali ima šanse da se plasira među prvih osam i nastavi takmičenje u plej-ofu. Domaćin je napravio veliko iznenađenje eliminacijom Radnika u Surdulici i plasmanu u četvrtfinalu Kupa Srbije. Lozničani su prošlog meseca promenili trenera. Nekadašnji napadač Crvene zvezde Dragan Mićić je napustio kormilo, a na klupu je stigao Dušan Obadović. Domaćin će danas biti lišen usluga povređenog Nikole Milinkovića.

Lozničani su dobri na svom terenu, imaju pet pobede i po dva remija i poraza. Ivanjičani su posle Inđije najbolji gosti. Sakupili su 19 bodova na 10 mečeva, a doživljen je samo jedan poraz. U prvom delu šampionata Javor je pobedio Loznicu sa 2:0 pogocima Ibrahima Tanka i Obiore Odite.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

SRBIJA 2 – ODLOŽENI MEČ 16. KOLA

Subota

13.00: (3,50) Loznica (3,15) Javor (2,10)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijeLoznicaJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara