Ivić posle debija: Mnogo toga moramo da popravimo

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.09.20. | 10:45

„Pogotovo u napadu“, kaže trener Votforda

Krenulo je na najbolji način. Prvu utakmicu u trenerskoj karijeri u Engleskoj Vladimir Ivić je dobio.

Njegov Votford je na startu Čempionšipa savladao Midlzbro sa 1:0, ali i pored trijumfa generalni utisak srspkog trenera nije bio zadovoljavajući.

Izabrane vesti

Želi Ivić da njegov tim igra bolje, lepše, ubedljivije, ali ni pobeda od 1:0 na premijeri nije za bacanje.

Na početku utakmice bilo je mnogo dugih lopti sa obe strane, mnogo prekida, kornera, slobodnih udaraca. U takvoj igri smo se bolje snašli, postigli smo gol, stvorili još jednu veoma dobru šansu. Prva je utakmica. Jasno je da moramo još mnogo stvari u igri da unapredimo, mnogo detalja koji su jako važni“, ocenio je Ivić.

Njegova najveća zamerka je što Stršljenovi nisu bili dovoljno opasni.

Mislim da nismo radili dobro u napadu, nismo dobro kontrolisali loptu. Moraćemo na tome da poradimo, jer iako smo dosta vežbali, nekada stvari tokom utakmice ne idu onako kako ste zamislili. Prva je utakmica, imali smo dosta igrača koji su imali samo sedam do deset treninga, jer je mnogo njih moralo da ide u karantin i nažalost nije bilo dovoljno vremena da radimo, unapređujemo igru, pogotovo u napadu. Mislim da možemo mnogo bolje i moramo da pronađemo razlog zašto to na ovom meču nije funkcionisalo kako smo hteli“.

Nedostajalo je Votfordu nekoliko igrača, neki nisu dovoljno spremni i sve to se odrazilo na igru.

Teška je situacija, ali to je deo mog posla. Moram da radim sa momcima koji su spremni da igraju, da daju 100 odsto sebe za klub i koji žele da budu ovde. Bitno je da svi budu pozitivni od starta, da se vidi da uživaju da igraju za Votford“.

Nada se Ivić i da će navijači uskoro dobiti zeleno svetlo da mogu da se vrate na tribine.

Nije prijatno kada nema navijača. Ova situacija nije dobra ni za koga, jer navijači daju adrenalin igračima, trenerima, svakom na terenu i nadam se da će od sledećeg meseca biti sa nama“, poručio je Vladimir Ivić.


tagovi

votfordVladimir IvićČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara