Ivić ukrao levog beka Panatinaikosu, otvara se prostor za Antonova

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 12:40

Veliki transfer u Atini

Crvena zvezda pokušava da iskoristi neveslu situaciju u Panatinaikosu i dovede Federika Makedu po što povoljnijim uslovima, posebno pošto je dugovorila uslove saradnje sa italijanskim napadačem. Na isti trik odlučili su se i ljudi iz sportsko sektora AEK-a, predvođeni Ilijom Ivićem... Situacija je u slučaju dva atinska kluba malo drugačija, pošto je AEK iskoristio činjenicu da je iskusnom argentinskom beku Emanuelu Insui istekao ugovor sa Zelenima.

Pokušao je Panatinaikos sa novom ponudom, ali je AEK bio znatno izdašniji. Grčka štampa piše da je bilo početnih razmimoilaženja na relaciji uprava AEK-a – Insua, ali je Argentinac pristao na trogodišnju saradnju. Po sezoni će zarađivati oko 500.000 evra.

Izabrane vesti

Odlazak nekadašnjeg člana Udinezea, Granade i argentinskog Rasinga, napravio je ogromnu rupu na poziciji levog beka u Panatinaikosu. Uprava tog kluba moraće ekspresno da reaguje. Nedavno se pisalo o mogućnosti da se Panatinaikos pojača nekadašnjim mladim reprezentativcem naše zemlje Nemanjom Antonovom.

 


tagovi

AEK AtinaIlija Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara