Ivica Tončev poziva na oprez: Gzira je izbacila splitski Hajduk

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.22. | 17:52

„Dobro smo prošli, ali ne smemo da se opuštamo“, poručio prvi čovek Nišlija

Sreća je pogledala srpske klubove na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencije. Radnički iz Niša mogao je da dobije „kosku“ u vidu izraelskog Makabija iz Netanje ili bugarskog Boteva.

Na kraju će Nišlije 21. jula i sedam dana kasnije odmeriti snage sa boljim uz duela Gzira (Malta) – Atletik (Andora). Teško da je moglo bolje, deluje da Nišlije imaju čist put ka trećem kolu i susretu sa mnogo jačim timovima.

Izabrane vesti

Ipak, prvi čovek Radničkog Ivica Tončev zadržao je dozu opreza.

Kada se pojavila kuglica sa brojem sedam, pomislio sam da bi bilo super da sledeća izađe petica, jer je to bio naš broj. Tako je i bilo. Sigurno je da smo favoriti, ali ne smemo ni u jednom trenutku da potcenimo potencijalne rivale. Posebno Gziru. Tačno je da smo mogli da dobijemo fudbalski teže rivale, nije zanemarljiva činjenica da je teže organizovati put u Azerbejdžan ili Izraelu, nego na Maltu. Zadovoljni smo, ali ne sme da bude opuštanja. Gzira je pre nekoliko godina savladala Hajduk iz Splita. To dovoljno govori da mogu da budu nezgodni. Moraćemo da budemo koncentrisani u oba meča. Sada je na treneru i igračima da se fizički i taktički spreme, imaćemo utakmicu i u prvenstvu. Nadamo se u prolasku u treće kolo“, poručio je za naš portal Ivica Tončev.

Radnički je ove sedmice potpisao ugovore sa Sašom Marjanovićem, Savom Petrovom i Stefanom Dimićem. Očekuje se još novosti na Čairu.  

„Doveli smo tri kapitalca. Moguće je da će doći još jedan bonus, potom levi bek i možda bismo uzeli jop jednog veznog“.

 


tagovi

Ivica Tončev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara