Hansi Flik (©Reuters)
Hansi Flik (©Reuters)

Iznenađenje sa Nou Kampa: Hansi Flik kandidat broj 1 za trenera Barselone

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.05.21. | 16:24

Nemac već razgovarao sa Laportom

Otišao je Hansi Flik sa klupe Bajerna, poznato je da je novi šef struke Julijan Nagelsman. Verovalo se i da se zna gde će Flik nastaviti karijeru, selili su ga na klupu reprezentacije Nemačke, pošto će Joakim Lev spakovati stvari posle Evropskog prvenstva, ali...

Moglo bi da se dogodi iznenadni obrt u celoj priči. Više izvora sa zapada Evrope lansiralo je danas informaciju da je Hansi Flik postao kandidat broj jedan za novog trenera Barselone!

Izabrane vesti

Predsednik Barselone Đoan Laporta je objavio da klub kreće u novi projekat, novi početak.

Ovo je kraj ciklusa, krećemo ispočetka“, poručio je Laporta.

Posle definitivnog neuspeha u borbi za titulu postalo je jasno da je završena i epizoda Ronalda Kumana na klupi Barselone i da će klub potražiti novog šefa struke.

I u celoj toj priči ukrstili su se nekako putevi Hansija Flika i Đoana Laporte. Pišu Španci da je početni razgovor te dve strane već obavljen. Flik nije potpisao ugovor sa Fudbalskim savezom Nemačke, slobodan je „strelac“ i može da bira gde će nastaviti karijeru, nema nikakvu obavezu prema „pancerima“.

Početni razgovor je, navodno, prošao jako dobro i Flika je zainteresovala ponuda Barselone. Dalek je još put do realizacije, neće se ni FS Nemačke tako lako predati u ovoj borbi, ali ako ništa drugo, jasno je u kojem je pravcu krenuo katalonski gigant u potrazi za novim trenerom: potreban je neko sa iskustvom osvajanja trofeja na najvišem nivou, vreme davanja šanse stručnjacima bez ičeg impresivnog u rezimeu je prošlo. 


tagovi

Hansi FlikBarselonaĐoan LaportaFudbalska reprezentacija Nemačke

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara