Komentari na vest

Iznenađenje u Borcu: Lalatović došao, Cucin otišao

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Sad kada se skupi ekipa iz Jakova!
8

88888

pre gotovo 2 godine

Ovaj Moraitis je odlican poluspic . Po stilu igre najvise podseca na Kezmana . Kolika mu je vrednost na trzistu , odlicno bi legao Partizanu. Ume da utrci u prostor , asistira , postize golove .
a

adanastakvesetraze

pre gotovo 2 godine

Druze igram termine sa njim.Sprdam se sa njim.A igram bednu raspalu Srpsku Ligu i ne mogu da odskocim jer sam fin i posten i nemam nikoga iza sebe.Decko je neverovatna neznalica...Neko ga je slagao i ima vece samopouzdanje od mene i ostalih,a za njega sam Mesi licno... Guraju ga ledja ga bole Eto nek mi zameri ko sta hoce,nisam ljubomoran samo sam iskren... Fudbal je dotakao dno
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Познате су ми те приче " ја сам за њега Меси". Вероватно си офанзивац и имаш бољу технику од бека, па мислиш да си бољи од њега. Исто као кад је Никола Лазетић рекао да штопери најмање фудбала знају. И он је мислио да је Меси за Видића.
j

jshaha

pre gotovo 2 godine

Aleksandre,samo sam cekao da se javi neko ko ga brani.Ja nigde nisam rekao da on ne zasluzuje da bude tamo,taj momak trenira isto radi na sebi,vredan je posvecen.Samo sam izneo cinjenicu i istinu.Nigde ja njemu ne nipodistavam njegov trud,kao njega pljujem a uzdisem sebe...To ne,taman posla.Samo sam hteo da kazem da je on dokaz da ne moras da budes mnogo dobar da bi bio tamo...Eto Pozdrav i sve najbolje. Srecno
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Ovaj tugomir Lalat ce za 3-4 sezone trenirati FK Radosinac. Posavska liga je mera za njega
G

GISKA 88

pre gotovo 2 godine

Uzmi brate Gobelju...Dobijas i Kacu gratis !
S

SDFG

pre gotovo 2 godine

Luka Cucic igrac na nivou Prve lige, jedna od vecih prevara. Dok je igrao za Vojvodinu najgori desni bek u zadnjih 1 godina otkad pratim fudbal. Verovatno ima dobrog menazera.