Ešli Barns (Foto: Reuters)
Ešli Barns (Foto: Reuters)

Jalova dominacija Barnlija na Denu, ali niz je nastavljen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.02.23. | 23:23

Ekipa Vensana Kompanija vezala 13. meč bez poraza, iako je protiv Milvola uzela samo bod

Grabi Barnli nezadrživo ka Premijer ligi, ali u susretu 29. kola nije uspeo da dođe do pobede, iako je 71 odsto vremena držao loptu u nogama. Dominaciju u posedu nije uspeo da pretvori u više od jednog pogotka, što je na Denu protiv Milvola bilo dovoljno samo za bod - 1:1.

Ipak, četa Vensana Kompanija je produžila impresivan niz i 13. put zaredom ostala neporažena u Čempionšipu, te suvereno drži vrh tabele sa 73 osvojena boda, 12 više od najbližeg pratioca Šefild junajted (uz meč više) i čak 16 od trećeplasiranog Mildsbroa. Milvol je može da bude zadovoljan bodom protiv lidera, te posle osmog remija nastavlja trku za plej-of, gde je trenutno peti sa 50 bodova, koliko imaju i Luton, ali i Votford i Blekburn koji imaju meč više.

Izabrane vesti

Kleretsi su dominaciju u posedu pretvorili u 17 šuteva ka protivničkom pogotku, pritom je Milvol uputio 12, ali oba tima su samo po tri puta pogodila metu, dok su golmani Džordž Long i Arijanet Murić ubeležili po dve intervencije.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi posle šest minuta igre u nastavku Barnli stigao do prednosti. Ešli Barns je pokupio jedan odbitak i sa nekoliko petara rutinski smestio mrežu iza Longa za 1:0. Pogodak pogledajte OVDE.

Borbeni Milvol je do vrednog boda došao u završnici susreta. Igrao se 86. minut kada je posle karambola u kaznenom prostoru Kleretsa lopta pala na volej Tomu Bredšou, koji je efektnim udarcem matirao Murića i postavio konačan rezultat. Pogodak pogledajte OVDE.

ČEMPIONŠIP - ZAOSTALI MEČEVI 29. KOLA

Utorak

Blekburn - Blekpul 1:0 (1:0)

/Dolan 31/

Milvol - Barnli 1:1 (0:0)

/Bredšo 85 - Barns 51/

Norič - Birmingem 3:1 (2:0)

/Nunjez 27, 36, Colis 90+4 - Kolin 53/

Roteram - Sanderlend 2:1 (1:0)

/Ratboun 19, Ferguson 56 - Gelhardt 61/

Svonsi - Stouk 1:3 (1:2)

/Vitaker 2 - Lorent 15, 19, Bejker 90+3/



tagovi

BarnliČempionšipVensan KompaniEšli BarnsMilvol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara