©Star Sport
©Star Sport

Jang Bojsova odbrana pucala po šavovima: Cirih slavio u derbiju i preuzeo prvo mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.11.23. | 21:15

Domaćin pobedio sa 3:1

Katastrofalno defanzivno veče Jang Bojsa, koji u prilično lošem raspoloženju dočekuje meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona (utorak, 21.00). Ekipa Rafaela Vikija poražena je u derbiju od Ciriha, koji je sa tri osvojena boda preuzeo lidersko mesto švajcarskog prvenstva od večerašnjeg protivnika - 3:1 (2:1).

Aktuelni šampion je pokazao brojne slabosti u odbrani svog gola. Kod prvog je omogućio Džonatanu Ekiti da udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodi mrežu Antonija Račopija, kod pogotka Nikole Katića glavom prethodila je loša postavka u odbrani, dok je treći gol bio plod ubitačnog kontranapada u desetom minutu nadoknade. Tada su već svi domaći igrači krenuli u napad, što je otvorilo mnogo prostora za domaćine i strelca Bledana Krasnićija.

Izabrane vesti

U izostanku povređenog Sedrika Itena napadački tandem gostiju činili su Mešak Elija i Žan Pjer Ensame, a prvi je bio strelac pogotka u 32. minutu, kada je natrčao na odbijenu loptu nakon što je prvi udarac odbranio Janik Breher.

U drugom poluvremenu, kako se meč bližio kraju, pukotine u odbrani Jang Bojsa postajale su sve veće. Domaći igrači su propustili nekoliko prilika da ranije reše posao, ali su na kraju ipak uspeli još jednom da zatresu Račopijevu mrežu.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara