Miralem Sulejmani (©Reuters)
Miralem Sulejmani (©Reuters)

Jang Bojsu samo bod, Sulejmani strelac

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.20. | 22:43

Sent Galen ponovo može na prvo mesto...

Jang Bojs nije uspeo da savlada Servet u premijernom meču 27. runde švajcarskog šampionata. Šampion je odigrao samo 1:1 na teškom gostovanju i to nakon što je sustigao prednost rivala.

Servet je imao prednost od 55. minuta Koroa Konea sa bele tačke, dok je izjednačujući pogodak za goste delo srpskog internacionalca Miralema Sulejmanija. On je u igru ušao u 56. minutu, a samo dva minuta kasnije pogodio mrežu domaćeg sastava.

Izabrane vesti

Do kraja utakmice viđen je po jedan crveni karton na obe strane. Prvo su Jang Bojsi ostali s čovekom manje u 71. minutu, kada je isključenje zaradio Žan Pjer Nsame, da bi brojčano stanje poravnato izlaskom golmana Serveta četiri minuta pre kraja.

Podsetimo, ishod borbe za titulu u Švajcarskoj važan je za Crvenu zvezdu i Partizan, zbog povlašćenog polažaja u kvalifikacijama za evrokupove. Ukoliko titulu osvoje Bojsi crno-beli bi verovatno bili povlašćeni u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope. Titula za Swent Galen znači povlastice za crveno-bele, odnosno povlašćeni položaj uoči žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...



tagovi

Jang BojsFK Crvena zvezdaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara