(©Starsport)
(©Starsport)

Janko Jevremović debitovao za Partizan: Bilo je treme, euforije, napetosti…

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.03.23. | 11:08

“Nadam se da će biti još ovakvih trenutaka”, kaže mladi krilni napadač crno-belih

Prvi minuti u crno-belom dresu za Janka Jevremovića. Mladić koji je na pripremama u Turskoj pokazao da je i te kako talentovan, dočekao je u finišu meča u Lučanima (3:0) da debituje na zvaničnim utakmicama za Partizan.

Nije bilo vremena da pokaže Jevremović bog zna šta, ali je osetio kako je biti na terenu kao prvotimac Partizana u utakmici Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

“Nisam očekivao da ću debitovati u nedelju, prosto se desilo sve odjednom. Kako nisam znao unapred da ću ući, bilo je i treme, euforije, napetosti, pomešanih osećanja. Sada će sve biti mnogo lakše kad sam prošao vatreno krštenje“, kaže Jevremović za klupski sajt.

Nada se mladi fudbaler da je za njega ovo tek početak staža u Humskoj.

„Zahvalio bih se, pre svega, treneru Duljaju što mi je dao šansu da i zvanično odigram utakmicu za ovaj veliki klub. Osećaj je neverovatan, nešto o čemu sam kao dečak maštao i nadam se da će biti još ovakvih trenutaka u mom Partizanu“.

Čestitke za prve minute u crno-belom dresu su pljuštale.

Posle utakmice sam otrčao prvo kod porodice, da se pozdravim, jer su mi oni najveća podrška i znaju koliko sam sve ovo želeo i koliko mi taj trenutak znači. Kad sam ušao u svlačionicu, telefon se „usijao" od poruka drugara. Naravno, svestan sam da je ovo sve početak i da su ispred mene naporan rad i strpljenje”, podvukao je Janko Jevremović.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK PartizanJanko Jevremović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara