Komentari na vest

Jedino tu nije bilo dileme: Pedri najbolji mladi igrač planete

P

Prizetiko

pre preko 2 godine

Jesu dobri mladi igraci danas, ali ovaj trend guranja klinaca od 16 godina u prvi tim vec, ce upropastiti mnoge karijere. Nedovoljno ocvrsnu, a gurnu se u vatru, sa duplo cvrscim seniorima, dok im se telo jos razvija. I ako tad krenu vec da se povredjuju, nema nista od njih. Koliko se povredjuju sada neki klinci koji su stvarno talentovani/bili talentovani, Dembele, Martineli, Sanco, Grinvud, pa evo povredio se Pedri zestoko, kako je bilo Vilseru, Remziju, prelomi noge sa 17, 18 godina, itd. Cavi je postao Cavi zato sto je gurnut u prvi plan tek sa 22 godine. Ronaldinjo je bio Ronaldinjo zato sto su ga stavili sa 18 u prvi tim Gremia, iako je sa 14 bio bolji od svih njih zajedno. Da su ga stavili sa 16 mozda bi ga neko slomio i kraj, ne bi culi za Ronaldinja. Anri je postao Anri, jer je sa 18 zaigrao za Monako, a sigurno je mogao i sa 16 pa da vredi troduplo vise. Pogledajte kako se razvija Vlahovic, sa kojim se islo postepeno i kako se povredjuje Haland. Mnogo dobitnika ove nagrade je posle propalo zbog povreda. Ne razvijaju se svi mladi igraci jednako fizicki. Neko je spreman sa 16, a neko sa 22 godine za seniorski fudbal. Tako da ce, kao i svaki put, dobar deo nominovanih igraca potpuno propasti, kao sto je vec propalo pola igraca koji su bili nominovani pte 3 ili 4 godine. A da se sa nekima sacekalo dve, tri godine, sad bi mozda bili medju najboljima na svetu. Da se nije jurilo za profitom, jer ne vrede jednako sa 18 i sa 22 godine.
I

I have

pre preko 2 godine

Ajde videceno. Po mom ukusu, uglu posmatranja, Wirtz i Smith-Rowe su bolji od svih ovih pomenutih za klasu. Mozda gresim, naravno.
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Pa nesto nevidim nigdje Vlahovica, njega proglasiste najboljim mladim napadacem, nije valda da ga niko nije primijetijo od strani strucnjaka.

Mr 007

pre preko 2 godine

Pedri je apsolutno zasluzeno pobednik. Glavni je organizator igre Barse,a odlican je bio i u nacionalnom timu Spanije,sa samo toliko godina. Drugo mesto je morao biti Virc,vec je sjajan,a tek ce se usavrsavati,sigurno uskoro odlazi u Bajern.
I

Iga

pre preko 2 godine

Ako ke on organizator a bayernova sreda ih poderala u prvom susretu lp
S

Saklamanski

pre preko 2 godine

Daj ne brojite samo golove i asistencije kao navijaci crvene zvezde basket kad prate, procitaju dve kolone i misle da znaju sve. Decko je fenomenalan fudbaler i ima fudbal j malom prstu sto je jako ocigledno svima koji se u isti razumeju iole. Sledeci koji dobija nagradu pod uslovom da promeni klub i ode u bayern je mali Florian Virc, isto paklen igrac, mozda cak i malo lakse dodje do toga zato sto je vise naglasen sa ofanzivnim karakteristikama. Treba mu jaka ekipa, ekipa koja napada i trebaju mu minuti, akk to dobije eto novog najboljeg mladog igraca sveta.
0

0211

pre preko 2 godine

Meni je ovo totalno zasluženo. Dečko je magija.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kad videh sliku ja reko Mister Bin
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Dečko koji u tim godinama odigra 70+ utakmica u godini svakako zaslužuje ovu nagradu.
I

Iga

pre preko 2 godine

4 gola i 4 asistencije za klub i reprezentaciju. Da nije malo smijesno? Musiala i wirtz vec imaju bolji ucinak zadnja dva mjeseca
g

gegen

pre preko 2 godine

Najjaci su ovi sto gledaju samo statistiku. Ti bolje znas od svih strucnjaka
g

gegen

pre preko 2 godine

Kažu neki ovde da je Pedri POLUPROIZVOD. aahhahahahahahahahaha
z

zalepili

pre preko 2 godine

se ludi ovde za misalu belingama saku.....a niko nije ispratio da je wirtz iz leverkuzena bio za klasu ili dve bolji od svakog ali svakog na listi.Covek je na 10 utakmica samo ove sezone u bundesu dao 4 i namestio 4 a prosle sezone dominirao totalno.I sve to sa samo 18 godina.
m

mile bušan

pre preko 2 godine

Jel istina da je Eraković bio u užem izboru.
B

Brko

pre preko 2 godine

Musiala i Belingem su nešto bolji, ali eto. Čestitke Pedriju
D

Dokle vise

pre preko 2 godine

Wirtz izmislio fudbal za Pedrija..prave Pedrija na novog Xavija ,a ne moze ni kopacke da mu nosi. Wirtz s druge strane doprinosi igri Bayera,a sta Pedri radi,ima 95% tacnih pasova i sta Jos?..strasno
Z

Zvezdas1989

pre preko 2 godine

Belingam doktor za ovog
k

kiker

pre preko 2 godine

A sta tek reci za Virca?! Ovaj mali nije ni u prva 3.