Komentari na vest

Još jedan osvrt na jesen: Marković najčešće u Timu kola, Mijatović najviše puta Igrač utakmice

T

TEMELJNO

pre 4 meseca

Evropa je pokazala gde su nam klubovi. Mečevi s Mađarima najbolje gde nam je reprezentacija. Evroliga pokazuje gde je Zvezda u košarci. Nadam se da će Džajić, Nedimović, Stojković, Terzić, Mrkela, Vazura, Kralj i Čović uskoro podneti ostavke.
B

Bojan5678

pre 4 meseca

Sveta steta
g

gosttt

pre 4 meseca

Bekam iz Mrčajevaca
G

Gostgost

pre 4 meseca

Sve ovo govori samo jedno - dajete ocene i birate tim kola navijacki, a ne kao neko ko zapravo razume fudbal. Samim tim je ovo i moguce.
D

Don Vito Corleone@Gostgost

pre 4 meseca

@Gostgost – Ma, ti si u pravu! Ovo ne može da bude istina! Pored 39 fudbalskih velemajstora iz Afrike (koji igraju u svim timovima SLS, vi iz Mocartsporta, za igrača kola ili meseca proglašavate tamo neke levake domaće igrače! Šta će na ovako privilegovan status domaćih igrača da kažu pravi inostrani velemajstori fudbala koji igraju u Zvezdi, poput Nedaje, Đige, Kange, Krasoa, Kangve, Bukarija ili Olanjike?! Pa, neko će reći da ovi Afrikanci nisu ništa pokazali u grupnoj fazi LŠ! A, ja na to kažem kako da oni nešto pokažu, kada su imali saznanje (iz pouzdanog izvora), da neće biti u krugu kandidata za prestižno zvanje igrača meseca, kola ili sezone. To je toliko negativno uticalo na njihovu psihu da se još nisu oporavili.
V

VaskoPopesku

pre 4 meseca

ocenjivanje igraca je tezak posao bogami