Još jedna proba za Ekvidadovu tvrđavu pred golom

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.19. | 14:55

Teško će Patriotas probiti zadnji red gostujućeg sastava

Ekvidad ima ozbiljnu falinku, ali i preozbiljan kvalitet. Fali im čovek odluke, odnosno fudbaler više za proboj kroz zadnju liniju protivnika. A u odbrani? Tamo im ne nedostaje bukvalno ništa, jer imaju stamene fudbalere, o čemu najbolje govori trenutna gol-razlika petnaestoplasiranog Ekvidada koja iznosi 8:9. Uzgred, pola datih golova, odnosno četiri postigao im je Karlos Peralta, osmi strelac lige. Zbog toga se može reći da im fali fudbaler više u napadu.

Večeras po srednjoevropskom vremenu ovaj sastav gostuje Patriotasu, pa je dobro reći da verovatno neće prštati od golova. Najviše zbog odlično postavljene Ekvidadove odbrane koju najbolje ilustruje poređenje s prvoplasiranim Humniorom koji raspolaže s gol razlikom od 18:9... To može da bude problem za Patriotas koji igra solidno sa 12 postignutih golova u Aperuri, ali ne i previše ubitačno da bi tako dobru odbranu lagano bacao u iskušenja.

Izabrane vesti

Takođe, u sitne kladilačke sate očekuje nas meč između fenjeraša Aguilasa i Buakramange koja ako sada ne pobedi, teško da će ma gde moći da se nada laganom prolasku. Uzgred, dužan im je Aguilas još od novembra, pa ostaje da se vidi šta će se sada desiti, odnosno kako će se pokazati u 11. kolu Aperture.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 23:30 1300 KOL 1 Patriotas - CD Equidad ug 0-2 1,41
Ukupna kvota1,41

Kolumbija 1-Aperuta/11. kolo

23.30: (2,60) Patriotas (2,65) Ekvidad (3,15)
01.30: (2,55) Aguilas Rionegro (2,65) Bukaramanga (3,20)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Kolumbija 1Aperturasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara